Atatürk büstüne zarar veren şahıs tutuklandı
29.09.2024 - 15:12Erzurum'da Atatürk büstüne zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
- 0
- 0
- 5713
Erzurum'da Atatürk büstüne zarar verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Trabzon'da yaşayan Ayşe Birinci, mısır hasadı sonrası değerlendirmek amacıyla ayırdığı kabukları hediyelik eşyaya dönüştürüyor.
Sinop'un Ayancık ilçesinde mantar toplarken kaybolan işitme engelli kadın, ormanda bulundu.
Bolu'da 2 katlı ahşap evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Bayburt'ta kamyonla otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Tokat’ta bir kereste fabrikasında çalışan 29 yaşındaki Suriyeli Abdulgafar Badınıcki, pres makinesine sıkışarak hayatını kaybetti.
Düzce'de uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.
Çorum’da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Trabzon'da Kasım 2023'te açılan Özdemir Bayraktar Planetaryum ve Bilim Merkezi'ni 57 bin 967 kişi ziyaret etti.
Rize'de İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 230 işçinin istihdam edileceği noter kurası yarın çekilecek.
Rize’de Uluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu düzenlenerek 'Karadeniz bölgesinde lojistik ve ulaştırma' konuları ele alındı.
Uzmanlar, kalp damar hastalıklarının genç yaşlarda ortaya çıkmasında sağlıksız beslenmenin önemli bir etken olduğunu belirtiyor.
Türkiye genelinde yılbaşından bu yana 69 bin 132 ruhsatsız silah ele geçirildi.
Gıda işletmecilerine, gıda etiketi veya ambalajlarında kullandıkları parti numarası veya işaretinin, parti tanımına uygunluğunun kaydını tutma ve talep edilmesi halinde Tarım ve Orman Bakanlığına sunma zorunluluğu getirilecek.
Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde dün yıkılan binanın enkazı altında kalmaktan son anda kurtulan Ziya Tatar, yaşadığı korkuyu anlattı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tamamen Türk mühendislerce geliştirilen otomatik tren muayene istasyonlarını (OTMİ) yıl sonunda devreye almayı planladıklarını söyledi.
Bakan Memişoğlu, ekim ve kasımda üst solunum yolları enfeksiyonunun arttığını belirterek, vatandaşlara, hijyen kurallarına uymaları, kapalı alanlarda hastalık varsa uzak durmaları ve hastalanmışlarsa kendilerini izole etmeleri önerisinde bulundu.
Rize şehir merkezindeki Eminettin Mahallesi’nde atıl durumda olan 6 katlı bir binanın en üst katındaki işçilerin güvenliği hiçe sayılarak iş makinesi ile yıkım yapılması “Pes” dedirtti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Hazine ve Maliye Bakanlığınca hazırlanan Kurumlar Vergisi Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle yerel asgari kurumlar vergisinden istisna ve indirimlere kadar birçok başlıkta düzenlemeye gidildi.
GWEC Strateji Direktörü Feng Zhao, "Rüzgar enerjisi ekipman üretiminde Avrupa büyük oranda Çin'e bağımlı ancak tedarik zinciri değişiminde yumuşak geçiş gerekiyor, Türkiye sahip olduğu imkan ve potansiyelle avantajlı konumda bulunuyor." dedi.
