Giresun'da afet riskini azaltmak için çalışmalar devam ediyor
09.10.2024 - 14:52Giresun'da İl Afet Risk Azaltma Planı kapsamında belirlenen 78 eylemden 27'si tamamlandı.
- 0
- 0
- 3660
Giresun'da İl Afet Risk Azaltma Planı kapsamında belirlenen 78 eylemden 27'si tamamlandı.
Ordu'da, İsrail'in Gazze'ye saldırılarının birinci yılı dolayısıyla sergi düzenlendi.
Samsun'da tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 43 yaşındaki kadın donörün organları, 4 kişiye nakledilecek.
Çorum’da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir genç ağır yaralandı.
Çorum’da apartmanın 4. katından düşen kişi ağır yaralandı.
Adalet Bakanı Tunç, suç teşkil eden içeriklere dikkati çekerek "Ülkemizde yayın yapan ve milyonlarca kullanıcısı olan sosyal ağ sağlayıcıları ve internet sayfaları da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunlarına ve kurallarına uymak zorundadır." dedi.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde kahverengi kokarca zararlısı ile mücadele kapsamında çalışma gerçekleştiriliyor.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde 2 bin 267 rakımlı Kavron Yaylası, doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyen ziyaretçilerine farklı güzellikler yaşatıyor.
Rize'de çay sezonunda sona yaklaşılınca müstahsillerin yeni gelir kapısı çay tohumu toplamak oldu.
Çaykur Rizespor taraftar grubu Cümle Alem, son günlerde artan kadına şiddet olaylarına tepki yürüyüşü düzenleyecek.
Rize'de jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu suçlarına yönelik 4 aylık süreçte yürütülen operasyonlarda 13 şüpheli tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Artvin'in sahil kesimindeki ilçeleri olan Hopa ve Arhavi'de şiddetli yağışlar etkili oluyor.
Türkiye’de son 24 saatte en çok yağış düşen il Rize oldu. Rize’nin Fındıklı ilçesinde metrekareye 44,5 kilo yağış düştü.
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Türkiye'de canlı bomba saldırısı planladığı tespit edilen terör örgütü PKK/YPJ'nin sözde sorumlularından Hezal Belge'yi, Suriye'nin Amude bölgesinde etkisiz hale getirdi.
Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan milli güreşçiler Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, Rize'de öğrencilerle bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için burs/kredi başvurularının başladığını açıkladı.
Artvin'de jandarma ekiplerince 400 ilkokul öğrencisine temel trafik eğitimi verildi.
Ardeşen Belediyesi, cadde ve sokaklara yerleştirdiği el çöpü kovalarının yanlış kullanımından dolayı vatandaşlara uyarıda bulundu.
Rize Valiliği, kentte bir iş yerinin açılışı sırasında yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Çorum'da park halindeki bir araç ateşe verildi.
