İnşaat onarım işi yaptırılacaktır
03.10.2022 - 15:15ÇARŞIBAŞI ÖĞRETMENEVİ ZEMİN KAT TADİLAT ONARIMI YAPIM İŞİ ÇARŞIBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 997
ÇARŞIBAŞI ÖĞRETMENEVİ ZEMİN KAT TADİLAT ONARIMI YAPIM İŞİ ÇARŞIBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile RTSO arasında Kasım 2019’da imzalanan “İhracat Destek Ofisleri Kurulmasına İlişkin Yetkilendirme Protokolü” ile, Rize’de resmi olarak “İhracat Destek Ofisi” hizmetleri verilmeye başlandı.
Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği (RİDEVA) Eğitim Sosyal ve Kültür Merkezi Binası’nda inşaat çalışması sürüyor. 4 ay içinde kaba inşaatı tamamlanacak binanın 1 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.
ŞAMPİYON boksörler, Universal Boxing Organization (UBO) tarafından Trabzon'da düzenlenecek özel organizasyonda ringe çıkacak.
ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi Maden Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Kızgut, Avrupa'daki enerji krizine karşı gündeme gelen Almanya'daki kömür ocaklarının hemen faaliyete geçemeyeceğini belirterek, "Almanya'nın kömüre dönme çalışmaları çok kısa süreçte olacak işler değil" dedi.
Malezya Yatırım Geliştirme Kurumu (MIDA) İstanbul Ofisi'nin açılışı, Malezya Kıdemli Bakanı ve Uluslararası Ticaret ve Sanayi Bakanı (MITI) Dato' Seri Mohamed Azmin Ali tarafından gerçekleştirildi.
Çaykur Rizesporlu eski profesyonel futbolcu Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu, Rize’de genç sporcu havuzu olduğunu belirterek bu cevherleri işlemekte sorun yaşandığını söyledi.
Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi (HRÜ) akademisyenlerince yapılan çalışmada, kara akrep zehrinin memedeki kanserli hücreyi yok olması için tetiklediği, normal hücrelere ise zarar vermediği tespit edildi.
ORTAHİSAR PROFESÖR İHSAN KOZ İLKOKULU YANGIN MERDİVENİ YAPIM İŞİ TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TOPRAK Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, Karadeniz’de fındık üretimi yapılan illerde 50 noktada alım gerçekleştirildiğini belirterek, "Toprak Mahsulleri Ofisi, günlük 2 bin 500 ton ile 3 bin ton arası fındık alıyor.
Rize’de yaşayan 40 yaşındaki araştırmacı Mehmet Tahsin Tansu, Çaykur Rizespor’un 29 maçının hikayesini yazarak kitap haline getirdi.
Antalya'da eski dokuma fabrikasının pamuk ambarında oluşturulan araba müzesinde sergilenen 70 klasik araç, ziyaretçilerini zamanda yolculuğa çıkarıyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin, rüzgar enerjisi sektöründe Avrupa'nın ve bölgenin yeni üretim ve inovasyon merkezi haline gelmeyi amaçladığını ifade etti.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Rize’de uzun yıllar hizmet veren Eğitim ve Araştırma Hastanesinin artık mevcut talebe hizmet verecek durumda olmadığını belirterek acil başta olmak üzere bazı servislerin yenileneceğini söyledi.
Gen yapısının, hastalıkların seyri konusunda önemli bilgiler verdiğinden yola çıkan her biri alanında uzman 5 dernek, bir araya gelerek Türkiye'de ilk kez yumurtalık ve prostat kanserini kapsayan "Genetik Tanı Uzlaşı Raporu"nu hazırladı.
Yazar Şermin Yaşar tarafından Türkçe kelimelerin, atasözlerin ve deyimlerin anlamını çocuklara ve gençlere öğretmek amacıyla kurulan Türkiye'nin ilk "Kelime Müzesi" kapılarını açtı.
ARTVİN'in ‘sakin şehir’ unvanlı Şavşat ilçesinde 1100 yıllık armut ağacının anıt ağaç olarak tescil edilmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.
RİZE'de Esin Bayrak, otomobil çarpmasıyla yaralanan ve kentte tedavisi yapılamayan kedisi 'Duman'ı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne getirdi. İşleri için Rize'ye dönen ve 4 gün sonra yeniden geldiği Samsun'da iyileşen kedisini alan Bayrak, "Gidiş gelişlerle beraber yaklaşık 1700 kilometrelik yolculuk oldu ama 'Duman'ın durumu çok şükür gayet iyi" dedi.
RİZE'nin Çayeli ilçesinde Kaymakamlık, 'yolcu taşıma işinde düzeni ve güvenliği sağlamak ve haksız rekabetin önüne geçebilmek' amacıyla alışveriş poşetlerini taşıyacak servis araçlarına müşterilerin binmesine yasak getirdi, kararın 26 Eylül'de uygulamaya konulacağını duyurdu. Ancak vatandaşların tepkileri üzerine karar uygulanmadan kaldırıldı.
TOPRAK Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, serbest piyasada fındık fiyatının 42 liraya kadar düştüğünü belirterek, "Serbest piyasadaki fiyat oynamalarına karşı üretici, direnmeli ve sabretmeli; TMO’dan mutlaka fiyat almalı" dedi.
