Dere yatağına devrilen kamyonun sürücüsü öldü
23.04.2025 - 22:14Zonguldak'ın Devrek ilçesinde köy yolunda kontrolden çıkarak dere yatağına devrilen kamyonun sürücüsü Yusuf Burgucu hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 2431
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde köy yolunda kontrolden çıkarak dere yatağına devrilen kamyonun sürücüsü Yusuf Burgucu hayatını kaybetti.
İstanbul'da yaşanan büyük deprem sonrasında okulların da tatil edilmesiyle evlerinden ayrılan bazı İstanbulluların araçlarıyla yola çıkması sebebiyle TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun Ankara yönünde trafik durma noktasına geldi..
İstanbul'daki depremle ilgili konuşan Bakan Yerlikaya, "Saat 17.55'e kadar en büyüğü 5.9 olmak üzere 127 artçı deprem meydana geldi" dedi. Bakan Kurum ise, "Şu an itibarıyla 378 yapısal hasar ihbarı ulaştı" açıklamasını yaptı.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde doğuştan kalp hastası olan 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi Yusuf Kerem Kocabıyık, ders bitimine kısa süre kala fenalaştı. Küçük Yusuf, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.
Karabük'te bir şahıs, husumetlisini çocukların yoğun olduğu caddede bıçaklayarak yaraladı.
İstanbul'un Silivri açıklarında 6.2 büyüklüğünde meydana gelen ve Sakarya'da da hissedilen deprem sonrasında vatandaşlar sokağa döküldü. Deprem anında hamamda bulunan bir kişi peştamalla sokağa çıkarken, bir binada işçiler hiçbir şey olmamış gibi çalışmalarına devam etti.
İstanbul'da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından Sakarya'da panik yaşayarak eline aldığı çay bardağı ile dışarı çıkan vatandaşın çayını yudumladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul’da meydana gelen 6.2’lik deprem sonrası İstanbul Boğazı’nda dalgalar oluştu. Deprem esnasında denizdeki su yüzeyinde dalgalanmalar kameraya yansıdı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilgün Sayıl ve KTÜ Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, Marmara Denizi, Silivri açıklarında meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illeri etkileyen 6.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da okulların Perşembe ve Cuma günü tatil etme kararı aldıklarını açıkladı.
İstanbul Valiliği 6,2 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama yaptı.
Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), İstanbul'da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından teyakkuza geçti.
Bahçelievler Belediyesi'nde 23 Nisan töreninde öğrencilere makam devredildiği sırada depreme yakalanıldı. Belediye Başkanı Hakan Bahadır sakinliğini koruyarak içeride bulunanları sakinleştirmeye çalıştı.
Tokat’ın Erbaa ilçesinde, otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü Murat Keskin (58) hayatını kaybetti. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.
Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. 84 yaşındaki Mustafa Çezik, 1951’de ilkokulda okuduğu şiiri 74 yıl sonra düzenlenen törende yeniden okudu.
Amasya’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
İstanbul'da saat 12.49'da 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Trabzon'un Düzköy ilçesinde meydana gelen heyelanda tek katlı boş ev yıkıldı.
Bolu'nun Mengen ilçesinde Asim Karaöz’ün (62), çalıştığı maden ocağında yüzeye çıkmak için bindiği yük vagonu devrildi. Vagonun altında kalan Karaöz hayatını kaybetti.
Rize-Artvin Havalimanı'nda bugün planlanan bazı seferler yoğun sis nedeniyle iptal edildi.
