Vali Baydaş, üniversite öğrencileri ile söyleşi yaptı
05.01.2024 - 11:18Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 'Kum Saati' söyleşileri programında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ndeki (RTEÜ) öğrencilerle bir araya geldi.
- 0
- 0
- 1233
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 'Kum Saati' söyleşileri programında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ndeki (RTEÜ) öğrencilerle bir araya geldi.
Rize'de bakım çalışmaları nedeniyle yarın (6 Ocak) elektrik kesintisi yaşanacak.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını söyledi.
Ordu'da yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 17 düzensiz göçmen yakalandı.
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında düdük çalacak hakemler açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor - Atakaş Hatayspor maçını Cihan Aydın yönetecek.
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 6 Ocak Cumartesi günü Atakaş Hatayspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Güzel bir futbol karşılaşmasının ardından kazanan biz olmak istiyoruz." dedi.
Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından 'Türkiye Yüzyılında Antrenörlerin Yetiştirilmesi ve Öneriler' konulu panel düzenlendi.
Artvin'in Borçka ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki İsmail Şimşek'in emekli olduktan sonra hobi amacıyla yapmaya başladığı değirmen ve değirmen taşları talep görüyor.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,13 yükselişle 7.421,86 puandan başladı.
Yeni yıla artışla başlayan fındık fiyatları piyasalara hareketlilik getirdi.
FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN HİZMETİNDE KULLANILMAK ÜZERE ÇİMENTO ALIMI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Adaylarımızın bir bölümünü önümüzdeki pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde, kalanları ise seçim beyannamemiz ile birlikte 15 Ocak tarihinde Ankara'da açıklayacağız" dedi.
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimler öncesi başkan adaylarının bir kısmını 7 Ocak'ta kalanlarını da 15 Ocak'ta açıklayacaklarını belirtti.
Süper Lig'de görev yapacak hakem kadrosu belli oldu. Rizeli Hakem Muhammet Ali Meteoğlu Süper Lig hakemliğine yükseldi.
Samsun'da 2023 yılında Büyükşehir Belediyesince 536 milyon liralık yol yatırımının gerçekleştiği bildirildi.
Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı, geçen yılın ekim ayında 77 milyar 558 milyon dolar oldu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarihinde en çok kanun kabul edilen dönem, 920 kanunla 5. Yasama Dönemi olurken, kesintisiz en uzun süren oturum, 9 saat 44 dakika ile 14 Aralık 2022'de gerçekleşti.
Fındıklı ilçesinde Gençlik Kampı ve Gençlik Merkezini ziyaret eden Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, gençlerin görüşlerini dinledi.
Artvin’de Atabarı Kayak Merkezi'ne giden Fikri Özkan’ın eşi ve arkadaşları dönüş yolunda ormanlık alanda önlerine çıkan tilkileri ekmekle besledi.
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,06 değer kazanarak 7.624,29 puandan tamamladı.
