Samsun'da yılbaşında 6 bin 277 güvenlik personeli görev yapacak
31.12.2024 - 17:10Samsun Valisi Orhan Tavlı, kentte yılbaşında 6 bin 277 güvenlik personelinin görev alacağını bildirdi.
- 0
- 0
- 1474
Samsun Valisi Orhan Tavlı, kentte yılbaşında 6 bin 277 güvenlik personelinin görev alacağını bildirdi.
Erzurum'da ailesinin kayıp ihbarı yaptığı ve Karasu Nehri'nde ölü bulunan öğretmenin cenazesi, memleketi Konya'da toprağa verildi.
Erzurum'da kamyonetin kasasına özel yaptırılan kapalı bölmede 9 düzensiz göçmen yakalandı, insan kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı.
İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun çocuklar için hazırladığı eğlenceli oyunu “Masal Yolu”, 7-8 Ocak 2025 Salı ve Çarşamba günleri saat 13.00’te İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Ak Parti İl Başkanı Yılmaz Katmer, Merkez ilçeye bağlı Kendirli Belde Başkanlığı görevine yeniden atanan Adem Köse’ye mazbatasını teslim etti.
Samsun Büyükşehir Belediyesinin uygun fiyatlı kaliteli yemeği vatandaşlarla buluşturduğu 3 ayrı noktada bulunan restoranlarının açıldığı güden bu yana yarım milyonu aşkın kişiye hizmet verdiği bildirildi.
Artvin'de düzenlenen konferansta "Ailede Çözüm Becerileri" konusu ele alındı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik seminer düzenledi
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde "Üç Ayları Karşılama Programı" yapıldı.
Diyarbakır'da 9 yaşındaki Emir Sina Yüksel, Amerikan Matematik Olimpiyatı'nda altın madalya kazandı.
- Bursa'da otobanda yolun karşısına geçmek isteyen şahsa tır çarptı. Tırın altında kalarak sürüklenen şahıs hayatını kaybetti.
Kış mevsiminde soğuk havaların etkisiyle susama hissi azalırken uzmanlar, yazın olduğu gibi kışın da düzenli su içmenin sağlık açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekiyor.
Antalya’da aracı ile birlikte falezlerden denize düşen şahsı arama çalışmaları sırasında ekipler denizde başka bir kişinin cansız bedenini buldu.
Çorum'un Alaca ilçesinde polis tarafından kaz dövüştürülen yere yapılan baskında 70 şahsa 7 bin 216'şar TL cezai işlem uygulandı.
Bayburt'ta ismiyle çağırıldıktan sonra sahibinin yanına giden atın yer aldığı görüntü sosyal medyada ilgi gördü.
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Kliniğinden Prof. Dr. Safa Barış, lenf bezi ve bademciği olmayan çocukların doğuştan bağışıklık kusuruna neden olan "LTBR eksikliği" hastası olabileceğini bildirdi.
Kayak merkezleri arasında en fazla kar kalınlığı 128 santimetreyle Palandöken'de kaydedildi.
Çorum'un İskilip ilçesinde oyuncak bebeğin içine sakladıkları uyuşturucu maddeyle yakalanan 8 kişi gözaltına alındı.
Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan 4 sanıktan anne Yüksel, ağabey Enes ve amca Salim Güran'a ağırlaştırılmış müebbet, Nevzat Bahtiyar'a ise 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti teşkilatlarının, aynı davanın neferleri olduğunu belirterek, "Teşkilat demek; sevgi, kardeşlik, birlikte yol yürümek demek." dedi.
