Rize'de güneş yerini yağmura bırakacak
18.07.2025 - 17:44Rize'de bu hafta sonu itibariyle yağışlı ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.
- 0
- 0
- 886
Rize'de bu hafta sonu itibariyle yağışlı ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.
Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, erken dönemde teşhis edilebilen Parkinson'un kontrol altına alınması için birçok tedavi seçeneği olduğunu söyledi.
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesi sınırları içerisinde bulunan ve üzeri açık camisiyle ünlü tarihi Kadırga Yaylasında yüzlerce yıldır süren Otçu Şenliği geleneği bu yıl da binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Aşırı sıcaklarda dışarıda vakit geçirmek beyin kanaması riskini artırıyor. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Aşırı sıcaklara maruz kaldığınızda beyin, buna hemen tepki olarak onu dengelemeye çalışır. Kalp hızı artar ve eğer yaşlıysanız, damar duvarınız zayıfsa, idrar söktürücü ilaç kullanıyorsanız, tansiyon hastasıysanız bu durumlar beyinde kanamaya yol açar" dedi.
Artvin'de seyir halindeki tırda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Kadın ve erkek tüm devlet memurları, çocuklarının doğumundan itibaren ilköğretim çağına başlayana kadar yarım zamanlı çalışma imkanından faydalanabilecek.
Tokat Belediyesi, sürdürülebilir çevre politikaları kapsamında 'Belediye Atık Karakterizasyonu Çalışması' başlattı. 5393 sayılı Belediye Kanunu kapsamında hayata geçirilen proje ile belediyeye ait atıkların miktarı ve içeriği bilimsel yöntemlerle tespit edilecek.
Sivas'ta ailesi ile birlikte trafik kazası geçiren ve tedavi altına alınan Bitlis eski Valisi Erol Karaömeroğlu, yaşam mücadelesini kaybetti.
Tokat'ta, Yunus Emre Enstitüsü (YEE) tarafından açılan yaz okullarına farklı ülkelerden katılan öğrenciler, Türkçe öğrenmelerinin yanı sıra yörenin kültürel ve doğal güzelliklerini keşfediyor.
Samsun’da en son 2015 yılında düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Festivali’nin 35’incisi 10 yıl sonra bugün başladı. Festivale 13 farklı ülkeden 500’e yakın dansçı katıldı.
Gümüşhane'de çiftçi Erdinç Şekerli, kümeste kuluçka sürecinde kendi yumurtalarını çatlatamayan güvercinin altına tavuk yumurtası koydu.
Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK’da bir yandan yeni sezon hazırlık çalışmaları devam ederken bir yandan da transferle ilgili gelişmeler sürüyor. Mavi-beyazlı takım Çaykur Rizespor’dan Benhur Keser’i renklerine bağladı.
ÇAYKUR, bazı bölgelerde yaş çayın düşük fiyatla satılmasına tepki göstererek üreticilere çağrıda bulundu.
Erzincan'da başlatılan 'Hayata Başlarken Projesi' kapsamında, evlilik hazırlığı yapan nişanlı kızlara çeyiz setleri ulaştırılarak, hediye edildi.
Edirne'de otluk alanda çıkan yangın, yerleşim alanlarına metreler kala söndürüldü. Onlarca dekar anız ve ağaçlık alanın küle döndüğü yangında vatandaşlar panik yaşadı.
Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında "Milletin Zaferi ve Egemenliği: Türkiye'de Darbelerin İzleri ve Anlatıları" başlıklı bir panel düzenlendi.
Eskişehir'de dün gece saatlerinde kaybolduğu belirtilen 46 yaşındaki Şerife Altın, başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda bulundu.
Çaykur Rizespor, geçtiğimiz sezon 19 golle takımına önemli katkı sağlayan Ali Sowe ile yeniden anlaştı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, üreticinin haklarını koruyacak 'Çay Kanunu'nun bir an önce çıkartılması için çağrıda bulundu.
Trabzon’un Akçaabat ilçesi, 33’üncü Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali ile Hıdırnebi Yayla Şenliği’ne ev sahipliği yapacak.
