Çorum’da cinayete 2 tutuklama
26.09.2022 - 15:32ÇORUM'da bıçaklı kavgada Ferdi Bayraktar'ın (24) hayatını kaybettiği cinayetle ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
- 0
- 0
- 609
ÇORUM'da bıçaklı kavgada Ferdi Bayraktar'ın (24) hayatını kaybettiği cinayetle ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
ÇORUM’da, düğünde ruhsatsız tabancayla rastgele ateş açıp, arkadaşı Murat Şahin (38) ile Emin Alparslan'ın (44) ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Murat Yılmaz'a (46), 'olası kastla 2 kişinin ölümüne neden olma' ve 'vahim nitelikte silah kullanma' suçlarından toplam 50 yıl hapis cezası verildi.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde yaşayan Ayşegül Y. (47) kendisini telefonla arayıp savcı olarak tanıtan bir kişinin "Adınız FETÖ terör örgütüne karıştı, operasyon için para göndermeniz lazım.
ÇORUM’da husumetli iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan Ferdi Bayraktar (24), hayatını kaybetti.
Kastamonu'nun Cide ilçesinde balık tutmak için denize açılan Doğan Çelen'in (39) kayığı, Kerempe Feneri yakınlarındaki kayalıklarda bulundu.
BOLU'nun Gerede ilçesinde, bir jelatin fabrikasında arıtma vana odasındaki vanayı kontrol için giden 3 işçi, vanadan sızan hidrojen sülfür, amonyak ve karbon monoksit gazlarından zehirlenerek hayatını kaybederken, 1 işçinin ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.
GİRESUN’un Espiye ilçesinde Nuri Çamur, boşanma aşamasındaki eşi Dilek Çamur ile baldızı Ayşe Kılıç ve kayınbiraderinin eşi Damla Çubukçu’yu tabancayla vurarak öldürüp, aynı silahla intihara kalkıştı.
ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde bir restoranda doğum günü kutlayan yaklaşık 30 kişi, derenin taşması sonucu mahsur kaldı.
ARTVİN'in Hopa ilçesinde seyir halindeyken alev alan yolcu otobüsü yanarak kullanılmaz hale gelirken, şoför, muavin ve 13 yolcu tahliye edildi.
Pazar ilçesinde derede mahsur kalan köpek, AKUT ekiplerince kurtarıldı.
TOKAT'ta amca çocukları arasında ağaç kesme meselesinden çıkan kavgada yaralanan Sinan Nazik (42) de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
SAMSUN’da işçi Ali A. (21), şişirdiği iş makinesi lastiğinin bir anda patlaması sonucu savrulup yaralandı.
RİZE'de, lise son sınıf öğrencisi G.E. (16), evde kendini iple kendisini tavana asarak intihara kalkıştı. Ailesince son anda kurtarılıp, psikolojik destek verilmeye başlanan kızın odasında, yaşadıklarını kara kalemle çizdiği resimler bulundu. G.E.'nin akrabası B.E. (25) ise kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. G.E'nin, 4 ay önce de başka akrabası K.E.'nin (30) cinsel tacizine uğradığı ortaya çıktı.
ZONGULDAK’ın Devrek ilçesinde bir evde çıkan yangında alevler bitişikteki eve de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında iki evde de hasar meydana geldi.
SAMSUN'da 3 gün önce amcası muhtar Mehmet Tural’ın (58) temizlediği tabancasının ateş alması sonucu yaşamını yitiren Ayşe Nur Tural (20), bu yıl kayıt yaptırıp, hiç gidemediği Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü’nde 1'inci sınıf öğrencileri tarafından ilk derste anıldı.
Alman hükümeti, Avrupa'yı saran enerji krizi sürecinde arzı güvence altına almak için Finlandiya kamu şirketi Fortum'un çoğunluk hissesine sahip olduğu enerji şirketi Uniper'i kamulaştırdı.
SAMSUN'da temizlediği tabancasının kazara ateş alması sonucu yeğeni Ayşe Nur Tural'ın (20) ölümüne neden olan muhtar Mehmet Tural, 'taksirle öldürme' suçundan tutuklandı.
Türkiye, bir yıldan kısa süre içinde Milli Muharip Uçak'ın hangardan çıkışına, Bayraktar Kızılelma, Bayraktar TB3, Hürjet ve Atak-2'nin ilk uçuşlarına, Gökbey helikopterinin ilk teslimatına şahitlik edecek.
Gaziler ve şehit aileleri, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltılı etkinlikte bir araya geldi.
BOLU'da, Onur Bozkurt, kızını okula almaması nedeniyle tartıştıkları Müdür Vedat Açıkgöz’ün kendisine yumruk attığını öne sürüp şikayetçi oldu.
