Kömür satın alınacaktır
15.10.2022 - 12:46AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
- 0
- 0
- 811
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Yılmaz Güney'in "Arkadaş" filmindeki rolü ve aynı ismi taşıyan şarkısıyla 1975'te üne kavuşan Melike Demirağ, yarım asırlık sanat hayatında asıl tutkusu olan müzikten kopamadığını söyledi.
İzleyicilere İspanyol ressam Pablo Picasso'nun sanatına yolculuk yaşatacak "Picasso Eterno" gösterisi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Beyoğlu Kültür Yolu Festivali" kapsamında yarın sahnelenecek.
Elon Musk'ın şirketi SpaceX, Pentagon'dan Ukrayna'ya sağlanan Starlink hizmetinin masraflarını talep etti.
Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesinde patlama oldu. Sağlık Bakanı Koca, "Bartın'daki patlama sebebiyle can kayıplarımızın sayısı 28'e ulaştı." dedi.
AB'den Türkiye'de kurulması gündeme gelen gaz merkeziyle ilgili açıklama
ZONGULDAK’ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde yaşayan Kardelen Bekmezci (24), köy muhtarlığının düzenlediği burs ile Bozok Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümünü okudu.
BARTIN’da kestane toplamak isteyenler, ormanlara akın etti. Köylüler, pazarda satmak için çoğu kişi de yemek için kestane toplarken, yol kenarına park edilen araçlarla uzun kuyruklar oluştu. Köylüler, kestanenin kilosunu pazarda 50- 70 liradan satışa sunuyor.
ÇAYKUR'da çalışan mevsimlik işçiler, kadro talebini dile getirmek üzere bir araya geldi.
Prof. Dr. Kara, "Grip, Kovid-19 nedeniyle son 2,5 yılda yoğun olarak görülmedi. Vücudumuz, hastalığı unutmuş gibi oldu. Bu nedenle ağır geçebilir, 65 yaş üzeri veya risk grubunda olanlar mutlaka grip aşılarını olmalı." uyarısında bulundu.
Uzun sahilleri, temiz denizi ve tarihi dokusuyla Orta Karadeniz'de potansiyeliyle öne çıkan Sinop, kruvaziyer turizminde de iddialı.
Rusya Başbakan Yardımcısı Novak, "Güney Akım, 63 milyar metreküp kapasiteyle dört hat olarak planlanmıştı. Bu, talep olması koşuluyla Karadeniz ve Türkiye üzerinden Avrupalı tüketicilere gaz ulaştırmak için kullanılabilecek kapasitedir." dedi.
"Dezenformasyonla mücadele düzenlemesi" olarak bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
KARADENİZ ARAŞTIRMA GEMİSİ BAKIM VE ONARIMI YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ
RİZE Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) öğrencileri, 'Güç Sende, Biz de Yanında' etkinliğinde buluştu.
RİZE’de Engelsiz Yaşam Derneği tarafından düzenlenen uçurtma şenliği etkinliğinde, engelli bireyler uçurtma uçurup doyasıya eğlendi.
BOLU'da mantar aramak için gittiği ormanda kaybolan 75 yaşındaki Şehri Kulaksız, jandarma ve AFAD ekiplerinin araması sonucu bulundu.
ORDU'da, eski eşi Elvan Sözkesen'in (38) üzerine yanıcı madde döküp yaktığı suçlamasıyla tutuklanan Erkan Emiroğlu (38) için mahkemenin Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden istediği raporda, sanığın akıl sağlının yerinde ve ceza sorumluluğunun tam olduğu belirtildi.
TRABZON'un Tonya ilçesinde bahçede ot biçtiği sırada yorgun merminin isabet ettiği Asiye İnce (59), yaralandı.
RİZE'de, Vali Kemal Çeber başkanlığındaki toplantıda kenevir üretimi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
