ÇAYKUR’da başvurular başlıyor
15.04.2024 - 13:56Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) işçi alımında başvuru tarihi belli oldu.
- 15
- 0
- 24202
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) işçi alımında başvuru tarihi belli oldu.
Rize’nin Pazar ilçesinde, yörede geçmişte yetişen meyvelerin, gelecek nesillere aktarılması amacıyla meyve fidanı dağıtımı gerçekleştirdi.
Tarım sektörü, 9,3 milyar dolarla tüm zamanların en yüksek ilk çeyrek ihracatına imza attı.
Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 1 milyon 200 bin öğretmen, Ramazan Bayramı tatili ile birleşen "ara tatilin" ardından dersbaşı yaptı.
Türkiye'de işsizlik oranı, şubatta bir önceki aya göre 0,3 puan azalarak yüzde 8,7 oldu. Bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 78 bin kişi olarak kayıtlara geçti.
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin bilirkişi heyeti ön raporu hazırlandı.
Sivas’ın Zara ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Alaeddin Çakmaktaş, son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde görevi başında kalp krizi geçiren polis memuru hayatını kaybetti.
Samsun'da elindeki tabancanın kazara ateş alması sonucu kendini vuran 5 çocuk babası bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Sakarya’nın Erenler ilçesinde bulunan bir oto galeri, şehir dışından gelen kişiler tarafından kurşunlandı. Meydana gelen olayda galeri sahibi yaralanırken, 4 şüpheli gözaltına alındı ve 3’te silah ele geçirildi.
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Bitexen Antalyaspor'u 3-0 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Beklediğimiz kadar pozisyona girdik, üç gol attık, net bir galibiyet oldu." dedi.
Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Rizespor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için çok sağlıklı bir oyun olmadı" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor - Bitexen Antalyaspor müsabakası, ev sahibi ekibin 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'iTrendyol Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor-Bitexen Antalyaspor müsabakasının ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.n 31. haftasında deplasmanda İstanbulspor'a konuk oluyor.
Çaykur Rizesporlu futbolcular, Antalyaspor maçı öncesinde üzerinde 'Esila kalp bekliyor' yazılı tişörtlerle sahaya çıktı.
Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor’un sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geleceği müsabakada ilk 11'ler açıklandı.
Bakan Yumaklı, 2023-2024 balıkçılık av sezonunun yarın sona ereceğini belirterek, sezonun başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçtiğini bildirdi.
Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında bugün evinde Antalyaspor ile karşılaşacak. Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Emre Kargın yönetecek.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) tarafından geliştirilecek projeyle böcek larvalarından üretilen ürünler alternatif balık ve tavuk yemi olarak kullanılabilecek.
Trabzon'da avukat Edanur Yılmaz, üniversitedeki hocasının Van depreminde yaşadıklarını anlatmasından etkilenerek gönüllü olduğu Arama Kurtarma Derneğinde (AKUT) faaliyetlere katılıyor.
