Rize PTT Başmüdürlüğünde silahlı saldırı: 2 ağır yaralı
07.01.2025 - 18:31Rize’de PTT Başmüdürlüğü binasına giren silahlı saldırgan 2 çalışanı ağır yaraladı. Kaçan saldırganın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
- 1
- 0
- 13359
Rize’de PTT Başmüdürlüğü binasına giren silahlı saldırgan 2 çalışanı ağır yaraladı. Kaçan saldırganın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
Beynindeki beyin tümörü nedeniyle yüzünün sol tarafı felç olan ve bu nedenle göz kapağını dahi kapatamayan 4 yaşındaki Burak Akyasan'a, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi GETAT Merkezi umut oldu. Merkezde uygulanan akupunktur tedavisi ile göz kapağını kapatmaya başlayan minik Burak'ın tedavisi iyiye gidiyor.
Erzurum’da aç kalan kurtlar köye girdi.
Ordu'ya sağlık alanında sınıf atlatacak olan, 250 bin metrekare arazi üzerine kurulan ve bin 200 yatak kapasiteli şehir hastanesinin sonbaharda açılması planlanıyor.
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince EİT Turizm Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kış oyunları etkinliği dolayısıyla Palandöken Kayak Merkezi’nde bir dizi tedbir alındı.
Tokat'ta "Fermuar sistemi ile yaşama yol ver" projesi kapsamında 28 kişiye eğitim verildi.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1. haftasında Çaykur Rizespor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaştığı Fatih Karagümrük'e 1-0 mağlup oldu.
Rize'de, Sağlık Bakanlığı koordinatörlüğü 6-10 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 'Aile Hekimliğine Uyum Birinci Aşama Sertifikalı Eğitim Programı' 10 ilden 30 hekimin katılımıyla başladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, en düşük SSK ve Bağkur emekli aylığı hakkında bilgi vererek yüzde 15,75 artırıldığını bildirdi.
Ordu'da 90 yaşındaki yürüme engelli Yılmaz Doğan, Büyükşehir Belediyesinin "engelsiz taksi" hizmetinden faydalanarak 530 rakımlı Boztepe'den şehri izleme imkanı buldu.
Trabzon'da görme engelliler, şiir dinletisinde farklı yörelere ait türküleri seslendirecek.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağında 7 Ocak 2013'te metan gazı püskürmesi nedeniyle hayatını kaybeden 8 madenci için anma töreni düzenlendi.
Samsun'un Canik ilçesinden 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Sporcuların, daha önceden belirlenmiş ve hiç kayılmamış bölgelerin zirvelerine helikopterle bırakılarak kayak heyecanı yaşadığı Heliski, Rize'nin Kaçkar Dağları'nda başladı.
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bugün sanayi sitesindeki bir iş yerinde çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.
Sarıkamış Şehitleri için 1900 rakımlı yaylada anıldı
Uzungöl'ün karlı dağlarında görülen Tesla Cybertruck görenleri hayrete düşürdü
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilciliğince yapılan basın açıklamasında memur ve emekli maaşlarının yeniden değerleme oranına güncellenmesini, üzerine refah payı eklenerek gerçek anlamda bir zamma kavuşturulmasını talep edildi.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nden 2024 yılında 1 milyar 752 milyon 344 bin 554 dolar tutarında ihracat gerçekleşti.
Medipol Bahçelievler Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Güzel, özellikle kış aylarında artış gösteren bronşiolit hastalığına karşı aileleri dikkatli olması konusunda uyardı.
