Gölcük Tabiat Parkı'nda göl dondu
05.01.2023 - 09:33BOLU'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'ndaki göl, gece hava sıcaklığının sıfırın altında 12 dereceye düşmesi sonucu buz tuttu.
- 0
- 0
- 562
BOLU'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı'ndaki göl, gece hava sıcaklığının sıfırın altında 12 dereceye düşmesi sonucu buz tuttu.
ORDU’da 15 yıl önce test amaçlı döşenen milli ürün ’bor’lu beton yol, aradan geçen yıllara rağmen aşınma göstermediği belirlendi.
KARADENİZ'de, denize açılan balıkçıların ağları, palamut ve hamsinin ardından yeniden istavritle doluyor.
YENİ yıla fiber dönüşüm için çalışan saha ekipleriyle birlikte Trabzon’da giren Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Türkiye Yüzyılı’na 400 bin kilometreyi aşan fiber altyapımızla giriyoruz” dedi.
TOKAT'ta 17 Aralık'tan beri kayıp olan Arife Gökçe (64) için Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timi, gölette arama yaptı.
SAMSUN'da 1400 gram ve prematüre olarak doğan ve 4 ay önce Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan 10 aylık Osman Buğra'nın ailesi çocuklarının gen tedavisi masrafları için valilik onaylı kampanya başlattı.
Elektrikte serbest tüketici limiti, 2023'te 1000 kilovatsaat olarak uygulanacak.
Trabzon'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Obezite Merkezi, uzman gözetiminde kilo vermek isteyenlere ücretsiz hizmet sunuyor.
Edirne'de hızlı tren altyapı çalışmaları nedeniyle geçici olarak yaya ve araç trafiğine kapatılan tarihi Tunca Köprüsü, ray seriminin tamamlanmasının ardından tekrar hizmete alındı.
AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
ARTVİN'in Yusufeli ilçesinde, Çoruh Nehri üzerine inşa edilen ve 22 Kasım'da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'nda su seviyesi, 32,5 milyon metreküp ile 55 metreye ulaştı.
Akdeniz'de Kıbrıs Adası açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, şehirde 250 gramı 5 TL'den satılan ekmek fiyatının 7,5 TL'ye çıkartılması yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
BOLU'da, çam ormanlarının arasındaki doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı, kar yağışı ile beyaza büründü.
ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi’nin de içinde bulunduğu Sakarya Gaz Sahası'nın müdürü Murat Uçar, Karadeniz’de sismik araştırmaların devam ettiğini belirterek, “Araştırmalar devam ediyor, inşallah yine güzel müjdeler olur; hedefimiz o” dedi.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte devam eden asfaltlama, altyapı ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek başladı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Ayder'imizin güzelliğini bozan yapıları kaldırıyoruz. Yöresel mimariye uygun bir tesis yaparak hepsini aynı çatı altında topluyoruz" dedi.
Rize'nin Derepazarı ilçesinde yetişen ve ismini yetiştiği ilçeden alan Derepazarı Mandalinası tadı ve aroması ile büyük ilgi görüyor.
BOLU'nun Gerede ilçesinde TEM yolunda, yasak noktadan dönüş yapan TIR'ın dorsesine çarpan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.
TOKAT'ın Erbaa ilçesinde para meselesi nedeniyle husumetli oldukları Muzaffer Baltacı'ya (47) yaba ve keserle saldırıp ağır yaralayan Fevzi Baş (60) ve oğlu Emre Can Baş (21) tutuklandı.
