Rize’de eğitime 1 gün daha ara verildi!
23.02.2025 - 16:42Rize Valiliği, devam eden yoğun kar yağışı ve soğuk hava koşulları nedeniyle oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldı.
- 1
- 0
- 2641
Rize Valiliği, devam eden yoğun kar yağışı ve soğuk hava koşulları nedeniyle oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldı.
AK Parti’nin bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen 8. Olağan Büyük Kongresi ile birlikte parti yönetiminde önemli değişiklikler yapıldı.
Rize’de aralıklarla etkili olan kar yağışı ile birlikte Sibirya soğuklarının da etkili olduğu Türkiye’nin en düşük 4. hava sıcaklığı ölçüldü. Termometrelerin sıfırın altında 25 dereceyi gösterdiği ilçede hayat durdu.
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yıkılan binanın duvarındaki raftaki kavanozlar artık yok. İlçenin simgesi haline gelen kavanozlar ve bina ekipler tarafından yıkıldı.
Samsun'da çeşitli meslek grubundan 5 kişi dondurucu havada Karadeniz'e girdiler.
Rize - Artvin ve Trabzon havalimanlarında yaşanan olumsuz hava koşulları, uçuş trafiğini etkiledi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde, olumsuz hava koşulları nedeniyle 24 Şubat 2025 Pazartesi ve 25 Şubat 2025 Salı günü eğitim-öğretim çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.
Giresun'da 46 yaşındaki pazarcı esnafı Doğan Öz, doğum sonrası annesinin kabullenmemesi nedeniyle bakımsız kalan kuzuyu sahiplendi.
Samsun'un Bafra ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için parka yem bırakıldı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 8. olağan büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da AK Parti 8. Olağan Kongresi’nde konuşuyor.
Rize'de gençler, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı öncesinde kartopu oynayarak stres attılar.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde çıkan yangında tarihi konak kullanılamaz hale geldi.
Karabük ve Bolu'da kar nedeniyle kapanan köy yollarından 176'sı ulaşıma açıldı.
Yakalandığı hastalık nedeniyle yaşamını yitiren 31 yaşındaki Hava Trafik Astsubay Üstçavuş Oğuz Demir, Samsun'un Bafra ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Çorum'un Alaca ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Kar yağışının etkili olduğu Karabük'te rahatsızlanan 3 kişi, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Rize'nin İkizdere ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında bulunan vaşak, güvenlik kamerasına yansıdı.
Çaykur Rizespor, 2-0 geriye düştüğü Karadeniz derbisinde deplasmanda Samsunspor'u 3-2 mağlup ederek, 3 maç sonra 3 puana ulaştı.
Trendyol Süper Lig'de iki Karadeniz temsilcisini karşı karşıya getirecek müsabakada ilk 11'ler belli oldu.
Espiye ilçesinde jandarma ekipleri hayvanlar için bazı noktalara mama bıraktı.
