Denize düşen otomobil suya gömüldü, sürücü kendi imkanları ile kurtuldu
31.03.2025 - 11:50Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde otomobil, denize düşerek suya gömüldü. Sürücü O.F. ise araçtan kendi imkanları ile çıkıp, yüzerek karaya ulaştı.
- 0
- 0
- 2891
Bartın'ın Kurucaşile ilçesinde otomobil, denize düşerek suya gömüldü. Sürücü O.F. ise araçtan kendi imkanları ile çıkıp, yüzerek karaya ulaştı.
İnternetten yapılan alışverişlerde şeffaflık ve ürün güvenliğini sağlayacak "Uzaktan İletişim Araçları Yoluyla Piyasaya Arz Edilen Ürünlerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği" yarın yürürlüğe girecek.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığılan ünlü sanatçı Volkan Konak, kaldırıldığı Gazimağosa Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Izgara Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı arazileri beyaza bürüdü.
Çorum'un Osmancık ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Süper Lig’in tüm zamanlardaki puan durumu 2024-2025 sezonu sonrası itibariyle güncellendi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon’daki aile kabristanlığını ziyaret edip, dua etti.
Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ve Samsun Emniyet Müdürlüğü'nce Karadeniz'de seyir eden balıkçı teknesine düzenlenen operasyonda, 1 ton 240 kilogram kaçak bal ele geçirildi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKAP), çay müzesi kurulması için protokol imzaladı.
YouTube'da yayınlanan "Cevdet Gümüş’le Bambaşka" programına konuk olan Rizeli sanatçı Recebim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Karabük'te apartmanın dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Karabük'te apartmanın 4. katından düşen çocuk ağır yaralandı.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı.
Karadeniz’in incisi Rize, yemyeşil doğası ve serin havasıyla doğaseverleri cezbeden yaylalarıyla bu yaz da tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca kentte 995 emniyet ve jandarma personelinin vatandaşın huzur ve güvenliği için görev yapacağını bildirdi.
Bolu’da akşam saatlerinde aniden bastıran dolu yağışı, etrafı beyaza bürüdü. Yarım saat süreyle etkili olan yağış etkisini yitirdi.
Türkiye'nin dört bir yanından gelen karavan tutkunları son iftarlarını Bilecik'te yaptı.
İzmir'de ortaokul öğrencileri, ‘okulda çiftlik var' projesi kapsamında, depolanan yağmur suyunu kullanarak serada meyve ve sebze üretimi yapıyor. Elde edilen ürünler hem satılıyor hem de okulda beslenen hayvanlar için kullanılıyor. Proje ile sürdürülebilir üretime katkı sağlanması amaçlanıyor.
Çorum'da asırlık ahilik geleneği olan "arefe duası", kent meydanında coşkulu bir kalabalıkla yeniden hayat buldu.
Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında baba ve kız ölürken, 4 kişi yaralandı.
