Rize'de trafiğe kayıtlı taşıt sayısı 98 bine yaklaştı
20.11.2024 - 12:39Rize'de ekim ayında 706 taşıtın trafiğe kaydının yapılmasıyla birlikte toplam sayı 97 bin 997'ye yükseldi.
- 0
- 1
- 1872
Rize'de ekim ayında 706 taşıtın trafiğe kaydının yapılmasıyla birlikte toplam sayı 97 bin 997'ye yükseldi.
Rize Gümüşhaneliler Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ikinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Dernek başkanlığına yeniden Savaş Alemin seçildi.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından bir aylık süreçta yürütülen kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Rize'de 20 Kasım 2024 Çarşamba günü neler olacak? 20 Kasım Çarşamba hava durumu nasıl olacak? Rize’den bugün kaç tane uçak seferi var?
Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş’a, canlı yayında Covid aşıları ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra Türk Tabipleri Birliği tarafından “Hekimliğe yakışmayan davranış ve halkı Covid aşılarına olmaya engellemek” suçundan soruşturma açılmıştı. Türk Tabipleri Birliği Başkanlığına aday olduktan sonra meslekten 1 ay men cezası geldiğini söyleyen Aktaş, “Bizim seçilerek gelmemizi engellemek için bize meslekten men cezası verdiler” dedi.
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 6. maçında deplasmanda Karadağ’a 3-1 mağlup oldu. Milliler A Ligi için play-off oynayacak.
İstanbul'da yürütülen 'yasadışı bahse teşvik' soruşturması kapsamında 7 sosyal medya fenomeni olan şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Öztürk, Son dönemde yapılan bir çalışmada beyin yaşlanması ile uyku arasındaki ilişkinin araştırıldığını ve bu süre içerisinde uyku kalitesi bozuk olanlarda beynin daha hızlı yaşlandığının ortaya çıktığını söyledi.
Bartın'da 18 yaşında bir genç, sokakta bulduğu cüzdanı sahibine ulaşarak teslim etti. Cüzdanına tekrar ulaşan kadın, parayı saymadan teslim alırken dürüstlüğü nedeniyle gence teşekkür etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi ulaşımda annelere destek olmak için ‘Anne Kart' uygulamasını başlattı.
Türkiye'nin en önemli geçiş noktalarından Bolu Dağı kesiminde yer alan dinlenme tesisleri, güzergahtan geçen sürücülere zirveden manzara izleme imkanı sunuyor.
Rusya'nın ilhak ettiği Kırım'da Rus donanmasının Karadeniz Filosuna bağlı füze ve çıkarma gemileri komutanı Valery Trankovsky'nin aracına düzenlenen bombalı saldırının görüntüsü paylaşıldı. Saldırıya karışan 2 kişi gözaltına alındı.
Trabzon Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü 2. sınıf öğrencileri, çocukların kağıt üzerine çizdikleri bereler ile atkıları örerek sahiplerine armağan etti.
Kuş gribinin yüksek patojenik türünün çiftliğe bulaşması durumunda tüm hayvanların telef olabileceğine dikkat çeken Veteriner Sağlık Teknikeri Tuncer Kocaağa, "Alınacak tedbirlerle bu hastalığın insan sağlığına olumsuz etkisi olmayacaktır" dedi.
İzmir’de görüntülü aradığı boşanma aşamasındaki eşine tehditler savurup, 3 yaşındaki çocuğunun boğazına bıçak dayayan baba, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2 yaş altındaki çocukların en önemli hastaneye yatış ve ölüm sebeplerinden biri olan RSV virüsü sonbahar ve kışla birlikte artış gösteriyor. 5 yaşın altındaki 50 ölümden biri RSV sebebiyle gerçekleşiyor.
Gürcistan'da 26 Ekim'deki parlamento seçimi sonuçlarını kabul etmeyen göstericilerin başkent Tiflis'te trafiğe kapatarak çadır kurduğu cadde polisin müdahalesiyle açıldı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, heyelan bölgesinde açıklamalarda bulundu.
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesinden Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Cevper Ersöz, böbrek tümörlerinin ürolojik kanserler arasında üçüncü sırada yer aldığını bildirdi.
Rize'nin İyidere ilçesi açıklarında, gece boyunca etkili olan fırtına nedeniyle bir balıkçı teknesi dalgaların şiddetiyle karaya oturdu. Sabah saat 07.00 sularında sahilde fark edilen tekne, çevredeki balıkçıların yardımıyla kurtarıldı.
