Yağan dolu ile tarım arazileri beyaza büründü
30.03.2025 - 22:11Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Izgara Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı arazileri beyaza bürüdü.
- 0
- 0
- 3396
Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Izgara Mahallesi’nde etkili olan dolu yağışı arazileri beyaza bürüdü.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde konuşmak için yanına çağırdığı kişi tarafından silahla vurularak öldürülen 34 yaşındaki adamın cenazesi memleketi Trabzon'a gönderildi.
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşındaki oğlunu kalp krizinden kaybeden Mudanya Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Cengizhan Sert, oğlunun isminin yaşatılması için İznik'teki 20 milyon liralık imarlı arsasını Sağlık Bakanlığına bağışladı. Bu jest karşısında belediye de genç Egehan'ın isminin İznik Sahili'ndeki bir parka verileceğini açıkladı.
Şırnak'ta 20 gün ömrü olup, koparana 244 bin 315 lira cezası olan "ters lale" açtı.
Sinop Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri, günde 3 bin ekmek üreterek hem meslek öğreniyor hem de kazanç elde ediyor.
Sakarya’nın Serdivan ilçesinden Sapanca Gölü’ne açıldıktan sonra şiddetli rüzgar sebebiyle alabora olan kanodan düşen ve iki gün sonra cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı. Son görevini yerine getiren babanın oğlunun tabutunu sevdiği anlar yürekleri sızlattı.
Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkaslara açılan Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı'nda TIR yoğunluğu oluştu.
Artvin’in Ardanuç ilçesinde kontrolden çıkan cipin uçuruma yuvarlandığı kazada sürücü Talip Işık yaralanırken, eşi Hüsniye ışık hayatını kaybetti.
Çorum'un Osmancık ilçesinde, 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in boykot çağrısına tepki göstererek "Ben Sayın Özel’e şunu tavsiye ediyorum.
Süper Lig’in tüm zamanlardaki puan durumu 2024-2025 sezonu sonrası itibariyle güncellendi.
Tokat’ta bir kahvehaneye gelen çift, işletme sahibini bulamayınca kendi kahvelerini yapıp içti. Ardından masaya 100 lira ve 'hakkınızı helal edin' yazılı not bırakan çift, kahvehaneden ayrıldı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon’daki aile kabristanlığını ziyaret edip, dua etti.
Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ve Samsun Emniyet Müdürlüğü'nce Karadeniz'de seyir eden balıkçı teknesine düzenlenen operasyonda, 1 ton 240 kilogram kaçak bal ele geçirildi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKAP), çay müzesi kurulması için protokol imzaladı.
YouTube'da yayınlanan "Cevdet Gümüş’le Bambaşka" programına konuk olan Rizeli sanatçı Recebim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Karabük'te apartmanın dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Karabük'te apartmanın 4. katından düşen çocuk ağır yaralandı.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı.
Karadeniz’in incisi Rize, yemyeşil doğası ve serin havasıyla doğaseverleri cezbeden yaylalarıyla bu yaz da tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.
