ÇAYKUR'a Rize'den başvuru yapan kişi sayısı belli oldu
06.05.2024 - 14:42Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) Rize'de mevsimlik işçi alımı için 26 bin 393 kişi başvuru yaptı.
- 6
- 2
- 13930
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) Rize'de mevsimlik işçi alımı için 26 bin 393 kişi başvuru yaptı.
Artvin Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Rize’de 12 Mayıs Anneler Günü'nde tüm kuyumcular hizmet vermeye devam edecek.
Rize'de Sağlık Bakanlığı ile İl Sağlık Müdürlüğü'nün organizesinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi iş birliği ile hekimlere yönelik ilk defa “Tütün Bağımlılığı Tedavisi Eğitimi” programı düzenlendi.
Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesinde kurulan Bal Arısı Gen Bankası sayesinde bal arısı ırklarının sürekliliğinin sağlanması hedefleniyor.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Rize’de Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu’nu, dil öğrenimi üzerine pilot uygulama kapsamına aldı.
Tokat'ın Niksar ilçesinde otomobilde çıkan yangında hasar meydana geldi.
Rize’de 2024'ün ocak-nisan döneminde yapılan ihracat 68 milyon 836 bin dolara ulaştı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde apartmanın havalandırma boşluğunda mahsur kalan kedi ve 4 yavrusu kurtarıldı.
Çorum'un Alaca ilçesinde zarf almak için düğün konvoyunun önünün kesmesi sırasında çıkan kavgada, 1 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.
Sinop'un Türkeli ilçesinde bir binada çıkan baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Samsun'da, "Gazze'yi unutma" sloganıyla Gazze'deki ablukanın kalkması ve Filistin'in özgürlüğü için destek yürüyüşü düzenlendi.
Samsun'un Bafra ilçesinde Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneğine ait barınakta horoz dövüştürüp bahis oynadıkları tespit edilen 29 kişi yakalandı.
Çorum'da elektrik trafosunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, "ÇAYKUR işçisinden 6 aylık maaşla bir yıl geçinmesi isteniyor. Bu çalışma şekli sosyal hukuk devleti ilkesiyle bağdaşmayan bir durumdur." dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen "Sibergöz-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere 61 milyon 66 bin 431 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda ile temas eden plastik madde ve malzemelere ilişkin esasları, Avrupa Birliği (AB) mevzuatına uyum kapsamında yeniden belirledi.
Kayseri'de 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde, Rize’de muhtarlık görevi yürütmeye hak kazanan 343 köy muhtarı Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’ın misafiri oldu.
