Sert esen rüzgar nedeniyle balıkçı tekneleri Sinop Limanı'na sığındı
25.10.2024 - 18:22Palamut avcılığı için Karadeniz'e açılan çok sayıda balıkçı teknesi, rüzgarın sert esmesi nedeniyle Sinop Limanı'na sığındı.
- 0
- 0
- 1386
Palamut avcılığı için Karadeniz'e açılan çok sayıda balıkçı teknesi, rüzgarın sert esmesi nedeniyle Sinop Limanı'na sığındı.
Beşeri tıbbi ürünlerin fiyatlandırılmasında kullanılan 1 avro değeri, yüzde 23,5 artırılarak 21,6721 lira olarak belirlendi.
Trabzon'da, "101. Yılında Cumhuriyet" adlı resim sergisi düzenlendi.
Ordu'da yapımı devam eden Şehir Hastanesine ulaşım sağlayacak olan yol güzergahlarında çalışma gerçekleştirildi.
Samsun'un Havza ilçesinde Tersakan Irmağı ve Hacı Osman Deresi yataklarında temizlik çalışmaları başladı.
AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, 21 Ekim'de heyelan meydana gelen Rize'nin Çayeli ilçesinin Büyükköy beldesine bağlı Derecik köyünde inceleme yaptı.
Tokat Belediyesi, vatandaşların Sivas'taki yüksek hızlı tren seferlerinden faydalanması için TOKBÜS seferleri başlattı.
Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde çıkan yangında bir evde hasar meydana geldi.
Rize'de Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile İl Müftülüğü işbirliğinde temizlik, bakım ve onarım hizmetleri için 8 ay süreyle merkez ve ilçelerde 310 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) çatısı altında faaliyet gösteren Deprem ve Yapı Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde bölgedeki önemli yapılar 7 gün 24 saat izleniyor.
Ortahisar Belediyesince kahverengi kokarcayla mücadele amacıyla ilaçlama başlatıldı.
Çorum'un Oğuzlar ilçesinde, kadınlarına meme kanseri farkındalık eğitimi verildi.
Rize'de 25 Ekim 2024 Cuma günü neler olacak? 25 Ekim Cuma hava durumu nasıl olacak? Rize’den bugün kaç tane uçak seferi var?
Samsun'un Bafra ilçesinde çiftçiler, Altınkaya ve Bafra Sol Sahil Kızılırmak Sulama Birlikleri önünde, 2024-2025 dönemi için su fiyatlarının yükseltilmesine tepki gösterdi.
Ordu'da, 2024 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Vekili Ayhan Durmuş başkanlığında gerçekleştirildi.
Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki okul kantinleri denetlendi.
Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahin, dünyadaki çam balının yüzde 92'sinin Türkiye'de üretildiğini belirterek, "Yaklaşık 40 yıldır çam balını Avrupa Birliği ülkelerine ihraç ediyoruz." dedi.
Rize'nin Derepazarı ilçesine atanan kaymakam Oğuzhan Öztürk, görevine başladı.
Rize'nin Çayeli ilçesindeki maden sahasında 43 personelin katılımıyla yangın söndürme ve arama kurtarma tatbikatı yapıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın bulunduğu araç kaza yaptı.
