Sivas’ta korkunç cinayet: İki kardeş boğazları kesilmiş olarak bulundu
07.05.2025 - 20:36Sivas’ta iki kardeş evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.
- 0
- 0
- 5947
Sivas’ta iki kardeş evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulundu.
Giresun’un Dereli ilçesinde yalnız yaşayan Mustafa Uslu (76), evde sobadan çıkan yangında hayatını kaybetti.
Oturduğu sitede çalışan kadına yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla istinaf mahkemesinde yargılanan eski milli futbolcu Ümit Karan, "sarkıntılık düzeyinde basit cinsel saldırı" suçundan 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı.
Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde düştüğü akarsuda mahsur kalan büyükbaş hayvan, AFAD ekibinin çalışmasıyla kurtarıldı.
Samsun'un Ayvacık ilçesinde baraj gölüne uçan otomobilin sürücüsü Emirhan Yazıcı'nın (19), ehliyetini yaklaşık 15 gün önce aldığı öğrenildi.
Samsun’da kazada yaralanıp, kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Iraklı Elias Naif Elias Nasır’ın (16) 2 böbrek, 2 kornea, kalp ve karaciğeri, 6 kişiye umut oldu.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde uygulama yapan jandarma ekiplerinin park halindeki aracına çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Kani Tercüman (82) hayatını kaybetti.
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde devrilen üç tekerlekli motosikletin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Bayburt'ta İl Özel İdaresi ekipleri, mayıs ayında bile kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu 3 bin rakımlı Soğanlı Dağları'nın zirvesindeki köy ve yayla yollarını ulaşıma açmak için çaba harcıyor.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde çarpıştıktan sonra savrulan iki otomobilden biri kaldırıma çıkarak yayalara çarptı. Kazada 2'si yaya, 11 kişi yaralandı.
Bolu'da, 2014 yılında yapımına başlanan Tekke Barajı'nda inşaat aşamasının yüzde 88'i tamamlandı.
Rize - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı TK2543 sefer sayılı uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra teknik bir arıza nedeniyle Rize-Artvin Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı.
Samsun’daki heyelanda 2 kızıyla birlikte yaşamını yitiren Adem Kaya’nın (36) babası İrfan Kaya (62), “Olay olduğunda beni aradılar ve televizyona bakmamı söylediler. Ben de televizyonu açtım o zaman hissettim.
Rize Belediyesi'nin "Çay Lifinden Mangal Kömürü ve Enerji Üretim Tesisi"ne Verimlilik Proje Ödülü verildi.
Çorum’un İskilip ilçesinde devrilen traktörün altında kalan 76 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde annesini bıçaklayarak öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi.
Çorum’da 2 grup arasında çıkan kavgada bir kişi kendi silahıyla kendini vurdu.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde Murat K. (28), evde tartıştığı annesi Saliha K.'yi (59) bıçaklayarak öldürdü. Murat K. gözaltına alındı.
Samsun’un Atakum ilçesinde, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen Ferman Ü. (27), yaralandı.
