Kaçkar Dağları'nda Başına Taş Düşerek Yaralanan Dağcı Kurtarıldı
21.06.2022 - 16:44Rize Kaçkar Dağları'nda grupla yürüyüş yaptığı sırada başına taş düşmesi sonucu yaralanan dağcı, ekiplerin çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
- 0
- 0
- 805
Rize Kaçkar Dağları'nda grupla yürüyüş yaptığı sırada başına taş düşmesi sonucu yaralanan dağcı, ekiplerin çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Rize'den yılın ocak-mayıs döneminde yapılan çay ihracatı 3 milyon 483 bin 969 dolara ulaştı.
Çayeli ilçesinde elektrik direğinden düşen kişi hayatını kaybetti.
Rize Kaçkar Dağları'nda grupla yürüyüş yaptığı sırada başına taş düşmesi sonucu yaralanan dağcı için kurtarma çalışması başlatıldı.
Rize'de seyir halindeki otomobilin çıkan lastiği, kuaför dükkanının camına çarparak hasara yol açtı.
ZONGULDAK'ta, kayınbiraderi Namık Demirbağ (57) tarafından tabancayla vurulan Nurten Demirbağ (40), 4 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi.
ÇORUM'da baraj gölünde cesedi bulunan Mücahit Bolat'ın (21), Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemesinde ölüm nedeni tespit edilemedi. Baba Cahit Bolat, oğlunun ölüm nedeninin belirlenmesi isteyerek, "Çocuğumun nasıl ne şekil öldüğünü, hatta boğuldu mu, başkası mı bir şey yaptı, ben bu ve buna benzer kafamızı kurcalayan soru işaretlerinin giderilmesini istiyorum" dedi.
BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Yılbaşında enflasyon yüzde 30 açıklandı, asgari ücrete yüzde 50 verildi. Bugün enflasyon yüzde 70. Aradaki bu yüzde 20 fark verilmelidir ve inşallah verilecektir. Düşük maaş alan emeklilerimizle ilgili bir düzenleme yapıldı ama yeterli mi yetmez. Bir iyileştirme daha yapılmalı ve bunun üstüne enflasyon farkı da artı olarak verilmelidir.“ dedi.
ORDU’da 3 Haziran'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralalanan ve hastanede tedavi altına alınan avukat Murat Çufadar (43), 17 günlük yaşam savaşını kaybetti.
Rize’de silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, artan maliyetler karşısında 7 lira olarak açıklanan yaş çay fiyatlarının hayal kırıklığı yarattığını belirtti.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenlerince yürütülen projeyle Karadeniz'de, Artvin ile İstanbul arasında mikroplastik kirliliğin belirlenmesine yönelik çalışma yapıldı.
AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın ilk imzacısı olduğu Çay Kanunu Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR - RİZE İL ÖZEL İDARESİ
YUSUFELİ KILIÇKAYA ŞEFLİĞİ 76 KOD NOLU BAKIRTEPE - ODALIÇAYIR TEPE 3+000 KM VE 81 KOD NOLU AGILGÜYERDERE - ÇAYIRİÇİ 1+000 KM ORMAN YOLUNDA ÜST YAPI YAPIMI İŞİ - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-YUSUFELİ DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI İŞİ - RİZE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ
Spor Toto 1’inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da Olağanüstü Genel Kurul'da tek aday olan İbrahim Turgut başkanlığa seçildi.
ZONGULDAK'ın Devrek ilçesinde, trafik kazasına giden iki ambulansın çarpışması sonucu 3 sağlık çalışanı yaralandı.
TRABZON İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ömer Kıratlı, küresel iklim değişikliğinin etkileriyle yağış rejiminin değiştiği Doğu Karadeniz Bölgesi’nde artan sel ve taşkın riskine ilişkin uyarılarda bulundu. Kıratlı, “Eğer sele, su baskınına araç içerisinde kapıldıysanız tavsiyemiz, aracı terk etmemek. Ani yağmurlarda dikkatli olmak gerekir. Araçlarımızla özellikle trafiğe çıkmamakta yarar var” dedi.
TRABZON'da üzerinde Atatürk'ün posterinin yer aldığı Türk bayrağı, sokakta yürüyen kişi tarafından asıldığı ipten koparıldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili 2 şüpheli, gözaltına alındı.
