Giresun İl Özel İdaresi inşaat işleri yaptıracaktır
19.01.2022 - 17:57İNŞAAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 653
İNŞAAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
İNŞAAT MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR - AKÇAABAT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “Transfer sürecinde bu mali tablolarla beraber hareket etmeye kalktığınız zaman kulübe zarar olarak geri dönüyor. Biz de o yüzden kulübe en az zararla transferi halletmeye çalışıyoruz” dedi.
ÇAYKUR, Araştırma-Geliştirme (AR-GE) faaliyetleri ile yeşil çaylı helva, makarna, detoks çayları ile çay tohumundan yağ üretti.
KARAYOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
AK Parti Rize 105.İl Danışma toplantısı basına kapalı şekilde Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Artvin Milletvekili Rize koordinatörü Ertunç Erkan Balta ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlendi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim Araştırma Hastanesi'nin servisleri RTEÜ Geliştirme Vakfı tarafından yenilenecek.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi akademisyenlerinin yaptığı çalışma sonucu 47 yıl aradan sonra yeniden rastlanan ve yurt dışında da yankı uyandıran "Batman bantlı çöpçü balığı"nın (Paraschistura chrysicristinae) korunmasına yönelik çalışmalar yürütülüyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Zigana Tüneli'nin hizmete girmesiyle seyahat süresinin otomobiller için 30, ağır tonajlı araçlar için 60 dakika azalacağını söyledi.
Doğu Karadeniz'i Orta Doğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu güzergahında inşa edilen Yeni Zigana Tüneli'ndeki kazı çalışması yarın tamamlanacak.
RTVİN HOPA POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ YAPIM İNŞAATI - ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-2 berabera kaldıkları Beşiktaş maçının ardından, "Oyuncularımı mücadeleden dolayı tebrik ediyorum ama kendimi de tebrik edemiyorum. Sonuçta bu oyunu oynatan benim. 1 puan almış olsak da oynadığımız oyunun karşılığı 1 puan değil." dedi.
ARTVİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENEVİ TOPLANTI SALONU ONARIM İNŞAATI ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ
ESPİYE BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 11. Kalkınma Planı ve Tarım Şurası kararları doğrultusunda bölgesel kalkınma projeleri olan GAP, KOP ve DOKAP başta olmak üzere sulama yatırımlarını hızlandırarak Türkiye'yi ihya etmeye devam ediyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca projelendirilen, Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilen 2'nci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın 4,5 yıl süren 100 milyon ton taş kullanılan 2 milyon 800 bin metrekarelik alandaki deniz dolgusu tamamlandı. Türkiye'nin 783 bin 562 kilometrekare olan yüz ölçümünü 2,8 kilometrekare daha artıran deniz dolgusu ile ortaya çıkan kara parçasının oluşumu da her ay çekilen uydu fotoğraflarına yansıdı.
Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutların inşasına başlandı.
ARTVİN’in Hopa ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2011 yılındaki mitingi öncesi çıkan olaylarda polisin sıktığı biber gazı ile fenalaştığı öne sürülen, emekli öğretmen Metin Lokumcu'nun (55) ölümüne ilişkin 13 polisin yargılanmasına devam edildi.
İzmir Adliyesine PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıyı canı pahasına gösterdiği kahramanlıkla engelleyen şehit polis memuru Fethi Sekin, şehadetinin 5. yılında memleketi Elazığ'ın Baskil ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.
ARTVİN KEMALPAŞA İLÇESİ İLKOKUL VE ORTAOKUL YAPIM İNŞAATI - ARTVİN İL ÖZEL İDARESİ
