Samsun'da bir araçla çarpışarak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı
11.09.2023 - 16:02Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir araçla çarpışarak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
- 0
- 0
- 3951
Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir araçla çarpışarak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan 103 yaşındaki Asiye Kaya, mahallenin en yaşlı bireyi olarak biliniyor.
Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası vatandaşlar, köy yolunda meydana gelen göçüğün onarımı için yetkililere çağrıda bulunuyor.
Artvin'in Ardanuç ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden lise öğrencisi Egemen Levent, son yolculuğuna uğurlandı.
Artvin'in Ardanuç ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Gümüşhane’nin Torul ilçesi Altınpınar Köyü’nde bulunan Limni Gölü’nde yapılması planlanan tesisleşme çalışmalarına karşı köylüler ve çevreciler bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.
Rize'nin İyidere ilçesinde otobüs fiyatları güncellendi.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 54 yıl önce kurulan firma, yerli imkanlarla ürettiği tarım makinelerini yurt içindeki pazarlara ve 15 ülkeye gönderiyor.
Rize'nin İkizdere ilçesine sadece 25 km mesafede bulunan Sivrikaya yaylası, doğal güzellikleri ve yerel ahşap mimari örnekleriyle ziyaretçilerini büyülüyor.
Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Malatya Doğanşehir ilçesine atanan ve İçişleri Bakanlığınca geçici olarak Kars Digor ilçesine görevlendirilen, İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan, ilçeye veda etti.
Artvin'in Yusufeli ilçesindeki motosiklet kazasında sürücü öldü, beraberindeki kişi yaralandı.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde gerçekleştirilen "Yamaç Paraşütü Festivali"nde planlanan uçuş, hava şartlarının elverişli olmaması nedeniyle gerçekleştirilemedi.
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde sahte içkiden bir gün arayla 2 kişi hayatını kaybetti.
Trabzon’un Maçka ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde şehir içi dolmuş ücretlerine zam geldi.
Rize’nin Çayeli ilçesinde yağmur suları nedeniyle otomobilin takla attığı kazada 1 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde kızının kına gecesinde havaya ateş edilmesi sonucu ölen baba toprağa verildi.
Giresun’un Görele ilçesinde kontrolden çıkan otomobil dere yatağına uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy beldesinde uzun yıllar imamlık yapan, İsmail Hakkı Okuyan yaşamını yitirdi.
