Rize'de 45 kaçak göçmen yakalandı
20.12.2024 - 13:12Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 45 kaçak göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığını organize ettiği şüphesiyle mahkemeye çıkan 6 kişi tutuklandı.
- 0
- 0
- 1918
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda 45 kaçak göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığını organize ettiği şüphesiyle mahkemeye çıkan 6 kişi tutuklandı.
Antalya'da 14 yıl önce henüz bebekken parkta babasıyla yaşarken bulduğu Güneş'in koruyucu aileliğini üstlenen Seval Aydın, otizm teşhisi konulan çocuğun aile ortamında hayata yeniden başlamasını sağladı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Süleyman Cem Akıl ve Dr. İbrahim Günaydın, 21 klinikten 42 hekimin katıldığı simülasyon yarışmasında birincilik elde etti.
Eskişehir'de 4 ayrı hırsızlık suçundan kesinleşmiş 78 yıl 9 ay hapis cezası hamile olduğu için ertelenen ve işlediği diğer suçlardan aranan hükümlü, rapor ibraz edemeyince tutuklandı.
Türkiye'de "kayak ve kış turizmi" denilince akla ilk gelen bölgelerden Uludağ'da, yaklaşık 5 bin yatak kapasiteli otel ve tesislerde yılbaşı hazırlıkları tamamlandı.
Doğuştan savunma sistemi olmadığı için enfeksiyon nedeniyle ölüm riski bulunan 8 aylık Asel Lina Kaşhan'ın, Türkiye'de ilk kez uygulandığı belirtilen kök hücre gen tedavisiyle sağlığına kavuşması bekleniyor.
Zonguldak'ta otizmli Taner Başkurt'un annesiyle yaşadığı bakımsız durumdaki evi, Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ve hayırseverlerin destekleriyle yenilendi.
Rize'de göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 27 şüpheliden 6'sı tutuklandı.
Isparta’nın Keçiborlu ilçesinde yaşanan elim helikopter kazasında şehit düşen Teğmen Ceyhun Kalyoncu’nun ailesi, acılarını paylaşmak isteyen birçok kişiyi ağırlamaya devam ediyor.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, dolandırıcılık ve kara para aklamanın önüne geçmek amacıyla kuyumculuk sektöründe kimlik ibrazı zorunluluğunu yeniden gündeme taşıyor.
Tekirdağ’da anne ve kızının hayatını kaybettiği feci kazada sürücü tutuklu yargılanacak. Zanlı hakkında 50 yıl hapis cezası isteniyor.
Hatay’da polis ekiplerinin masaj salonlarına gerçekleştirdiği denetimlerde fuhuş yaptığı tespit edilen 4 kadına idari işlem yapılırken, iş yeri sahibine adli işlem yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşma ve onu görebilme hayali Erzurum’daki gençlik buluşmasında gerçekleşen Hatice Ağırman, “Her namazda onun için dua ediyorum. Onu çok seviyorum” dedi.
Kırşehir'in Mucur ilçesinde belediye aracının çalışma yaptığı sırada çukura düşmesi sonucu ortaya çıkan yakın tarihe ait küpler ekiplere teslim edildi.
Zonguldak'ta temizlik personeli, pazar yerinde buldukları içinde para olan poşeti sahibine ulaştırdı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize’de dijital medya anlamında kurumsal habercilik hizmetleri veren Rize Takip Medya ofisini ziyaret etti.
Direkt olarak 7 milyon milyon işçiyi ve genel olarak da tüm vatandaşları ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinin üçüncü toplantısında bir rakam teklif edilmeyince, işçileri temsilen TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay talep ettikleri rakamı açıkladı.
- Ankara'da bir gün önce kaybolan yaşlı adam silahla başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
- Artvin'de eriyen karların neden olduğu heyelan sonrası kapanan Hopa-Borçka karayolu ulaşıma yeniden açıldı.
Samsun’da “Renkli Karnabahar Üretimini Geliştirme Projesi” kapsamında dikilen rengarenk karnabaharların hasadı yapıldı.
