Protez bacak sayesinde yaşama tutundu
18.01.2023 - 17:22Hastalığı yüzünden ayağı kesilerek yürüyemeyecek hale gelen 58 yaşındaki Köksal Sağır protez bacakla tekrardan yürümeye başladı.
- 0
- 0
- 721
Hastalığı yüzünden ayağı kesilerek yürüyemeyecek hale gelen 58 yaşındaki Köksal Sağır protez bacakla tekrardan yürümeye başladı.
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan ve önemli turizm merkezi olan Ayder'de 1650 araçlık otoparkın mayıs ayında hizmete açılması bekleniyor.
William Shakespeare'in ölümsüz eseri 'Hamlet' tiyatro severlerle buluşuyor.
Samsun'un Canik ilçesinde hak sahipleri yeni evlerine kavuştu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 79 kişi yeni evlerine kavuştu.
Ümraniye' de 8'inci hamsi festivali kapsamında 3 ton hamsi dağıtıldı. Geleneksel hale gelen Hamsi ve Kültür festivali renkli görüntülere sahne oldu.
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Bu grip sezonunda böyle kronik hastalıklarda aniden bir bozulmanın ortaya çıkması bir akut alevlenme tablosunun gözlenmesinin altında bir solunum yolu enfeksiyonu, bir grip olabilir.” dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Güneysu 1. Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Mustafa Saruhan güven tazeledi.
İsviçre Alpleri'nde ve dünyadaki kayak merkezlerinin pek çoğunda bu yıl yeterli kar olmazken heliski sporunun Türkiye'deki merkezi haline gelen Kaçkar Dağları'nda 13 hafta sürecek faaliyetlerde doluluk yaşanıyor.
Rize'de, Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisindeki 1700 rakımlı Galerdüzü mevkisinde bulunan gölde yüzme şenliği düzenlendi.
Rize'de düzenlenen, "7. Hamsi Festivali"nde 2,5 tonun üzerinde hamsi, 2,5 saatte tüketildi.
Rize'deki sinema salonlarında 5 yeni film vizyona girdi.
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Belediyesi Sosyal Tesislerinde Tokat ve ilçelerinde faaliyet gösteren kadın kooperatifleri ile bir araya geldi.
TRABZON'da, 5 yıl aradan sonra yaz döneminde yeniden başlayan kruvaziyer turları, kış sezonunda da sürüyor.
ORDU'da kurulan Doku Kültürü Laboratuvarı ile erişiminde zorluk çekilen fidanlar doku kültürü yöntemi ile çoğaltılıyor.
TRABZON'da öğrenciler, mimari dönemleri kostümler üzerinde yansıtarak tasarladıkları giysileri defile ile sergiledi.
ZONGULDAK’ta ters yöne giren otomobil trenle çarpıştı. Otomobilde sıkışarak yaralanan Derya Okur ve oğlu N.K.O. (9) tedavi altına alındı.
RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylasında, ‘Kesin Korunacak Hassas Alan’ içerisinde kalan 6 yapı kamulaştırılarak yıkıldı.
BOLU'nun Yuva köyünde 1 ölümle sonuçlanan toplamda 148 kişinin zehirlendiği olaya ilişkin köy muhtarı, İl Özel İdaresi genel sekreteri, su ve kanalizasyon işlerinden sorumlu birim yetkilisi ve elektrik teknikeri hakkında soruşturma izni verildi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde harabeye dönen İkizdere Ceza ve Tutukevi sosyal tesis haline getirildi.
