ÇAYKUR'da Mevsimlik İşçi Kuraları Çekildi. İŞTE SONUÇLAR
12.04.2021 - 18:09ÇAYKUR'un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarında çalışacak mevsimlik işçilerin belirlenmesi için yapılan kura çekimi sonuçlandı.
- 0
- 1
- 4752
ÇAYKUR'un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarında çalışacak mevsimlik işçilerin belirlenmesi için yapılan kura çekimi sonuçlandı.
Türkiye'de Kovid-19 vakasının görüldüğü ilk günden bu yana 1 Nisan 2021'de 40 bini ilk kez aşan vaka sayısı, 7 Nisan'da 54 bin 740'a yükselerek yüzde 34 arttı.
SAMSUN'un Bafra ilçesinde, 3 gün önce kamyonla çarpışan motosikletin sürücüsü Emre Karaca (19), ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı güncel koronavirüs haritasına göre Rize’de, 100 bin kişiye düşen Covid-19 vaka sayısı bir önceki haftaya göre 250’den 404’e yükseldi.
Rize Polis Meslek Eğitim Merkezindeki (POMEM) polis adayları, Kızılay'ın kan bağışı ve kök hücre örneği kampanyasına destek verdi.
ONDOKUZ Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Asuman Birinci, "Karadeniz Bölgesi’nde bir şehrimizde 5 çocuk, aynı flütü kullanıyor ve ardından aileleriyle birlikte 14 kişi pozitif çıkıyor.
ÇORUM'da kafe işleten Levent Turan’ın müşterileri, kaleme aldığı dilek kâğıtlarını, 'Duygu Şişesi' adlı cam şişeye atıp, sağlık, mutluluk, aşk, para, iş ve çocuk gibi dileklerde bulunuyor.
Rize'de, yaş çay sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Ömrünü mesleğine adayan ve kendisi gibi birçok hekim yetiştiren "hocaların hocası" Rizeli Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu'nun yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle vefatının üzerinden 1 yıl geçti.
KARADENİZ Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, kafe ve restoranların açık olması ve kalabalıkların oluşmasının virüsün bulaşması için güzel ortamlar olduğunu söyledi.
ZONGULDAK’ta bir süredir koronavirüs tedavisi gören polis memuru Muhammet Başoğlu (43), hayatını kaybetti.
ARTVİN’in Yusufeli ilçesinde çıkan yangında 52’si konut olmak üzere ahır ve samanlıklarla birlikte 193 yapının zarar gördüğü Dereiçi köyünden duygulandıran bir çağrı geldi.
TRABZON’da 6 ay önce bahçesine iddiaya göre domuz girdiğini zannedip, evinin balkonundan tabancayla ateş açarak, eşi Havva Aktaş'ı (73) tabancayla vurarak öldüren emekli öğretmen Ahmet Aktaş (77), hakkında ‘eşe karşı taksirle ölüme sebebiyet verme’ suçundan başlatılan soruşturma sürüyor. ‘Konutu terk etmeme’ tedbiri uygulanan Ahmet Aktaş, sorgusunda olayın kaza olduğunu söyleyerek, “Bahçede mısır püskülleri sallanıyordu.
SAĞLIK Bakanlığı verilerine göre nüfusa oranla Covid-19 vaka sayısında üç haftadır ilk sırada yer alan Samsun'da Vali Zülkif Dağlı, vatandaşları evde kalmaya ve kurallara uymaya davet etti.
TRABZON’da otomobille dereye uçan, çıktıkları kaya üzerinden vatandaşların yardımıyla bellerine bağlanan halatla kıyıya çekilerek kurtarılan 3 kişiden sürücü Cezmi Sağlam, ölümle burun buruna kaldıkları korku dolu o anları anlattı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nce Rize'de derelerde taşkın riskini azaltacak taşkın kontrol sistemleri yapılacak.
Dünyayı etkisi altına alan ve hala varlığını sürdüren Kovid-19 salgınında hareketliliğin artması ve dikkatsizlik, bulaşma riskini artırdı.
Usta sanatçı Ayla Karaca (87) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ayla Karaca’nın ölüm haberini ise ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu.
AMASYA'da çelik bariyere çarpıp devrilen sebze yüklü TIR’ın sürücüsü Turan Varep (55) ve yanındaki Yasin Varep (23) hayatını kaybetti.
GİRESUN'da oturan Fatma Çıtlakoğlu (103), koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
