Artvin’de 7 yaşındaki çocuk tüfekle oynarken annesini vurdu
28.08.2023 - 20:45Artvin’in Yusufeli ilçesinde 7 yaşındaki çocuk evdeki tüfek ile oynarken annesini vurarak öldürdü.
- 1
- 0
- 8152
Artvin’in Yusufeli ilçesinde 7 yaşındaki çocuk evdeki tüfek ile oynarken annesini vurarak öldürdü.
Rize'de yeğeni A.B. tarafından silahlı saldırıya uğrayan Esat Bayraktar (58) hayatını kaybetti.
Staj yapmak üzerine Gürcistan'dan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne gelen öğrenciler, sertifikalarını aldı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde çay fabrikasında yangın çıktı, dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı.
Samsun'un merkez Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren 2 kişiden 1'i boğuldu.
Samsun'un Bafra ilçesinde 63 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu.
Rize Eski İl Milli Eğitim Müdürü Azmi Kandemir, yaşlılığa bağlı hastalıkları nedeniyle 92 yaşında hayata veda etti.
Rize'de görevli infaz koruma baş memuru Mustafa A. ve akrabası Hüseyin A. Trabzon'un Of ilçesinde bugün boğularak hayatını kaybetmesinin ardından yürek burkan bir detay ortaya çıktı.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, dünya genelinde 90 binin üzerinde maymun çiçeği virüsü vakası görüldüğünü ve 156 kişinin virüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini bildirdi.
Rize'de görevli infaz koruma baş memuru Mustafa A. ve akrabası Hüseyin A. Trabzon'un Of ilçesinde girdikleri denizde boğuldu.
Tatilini geçirmek üzere geldiği Samsun'un Havza ilçesinde trafik kazasında yaşamını yitiren Uzman Çavuş Ayhan Eğilmez (25) son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren 2 kişi toprağa verildi.
Ordu'nun Gülyalı ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın tedavi altına alındı.
Trabzon'un Of ilçesinde denize giren 2 kişi boğuldu.
Giresun’un Görele ilçesinde sokak ortasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.
Artvin’de Cankurtaran Tünelinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde düğünde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Ordu'nun Ulubey ilçesinde tarım aracının devrildiği kazada 1 çocuk yaşamını yitirdi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalan ve sol bacağı diz altından ampute edilen 44 yaşındaki Adem Turan, Zonguldak'ta özel bir medikal firmasına yaptırılan protez sayesinde 6 ay sonra yeniden ayağa kalktı.
