Otomobilin çarptığı 3 mezar zarar gördü
26.07.2023 - 17:07Düzce'nin Akçakoca ilçesinde kontrolden çıkıp mezarlığa giren otomobilin yaralanan sürücüsü tedavi altına alındı.
- 0
- 0
- 6808
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde kontrolden çıkıp mezarlığa giren otomobilin yaralanan sürücüsü tedavi altına alındı.
Ankara Şehir Hastanesi Göz Hastalıkları Bölümü uzmanı Doç. Dr. Emine Esra Karaca, güneş gözlüğü olmadan ultraviyole ışınlara uzun süre maruz kalınmasının "kornea yanığı"na, tedavide gecikilmesinin ise kalıcı görme kaybına yol açabildiğini belirtti.
Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu; şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda (94) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Rize Devlet Hastanesi acil servisinde meydana gelen silahlı olayla ilgili açıklamada bulundu. Vali Vekili Sarı, husumetli şahıslar arasında çıkan silahlı çatışmada 1'i polis, 1'i jandarma 5 kişinin yaralandığını söyledi.
Rize'de acil serviste aralarında husumet bulunan iki kişinin silahla ateş etmesi sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
Rize’de bulunan devlet hastanesinin acil servisinde bir şahsın rastgele ateş açması sonucu aralarında polis ve jandarmanın bulunduğu 5 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde sağlık çalışanları, Bafra Devlet Hastanesi'nde hasta yakınının doktora saldırısını kınadı.
Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğünde depremin ardından 4.4 büyüklüğünde bir artçı meydana geldi.
Trabzon’un Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan Yenimahalle-Beşirli arasındaki sahil kesiminde “Denize girmek tehlikeli ve yasaktır” tabelasına rağmen yasağa uymayanlar dikkat çekiyor.
Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dün akşam üstü saatlerinde bir kişinin ölümüyle neticelenen bıçaklı kavgada yararlanan Sedat Semavi Sarı’nın tedavisine RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde devam ediliyor.
Rize’de meydana gelen bıçaklama olayında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Tokat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Samsun'un Atakum ilçesinde cenaze aracının çarptığı yaya, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Samsun’un Bafra ilçesinde kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.
Su kanalına düşen oğlunu kurtarmak isterken oğluyla boğulma tehlikesi geçiren baba, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Endonezya’nın Sulawesi Adası yakınlarında bir feribotun alabora olması sonucu 15 kişi hayatını kaybederken 19 kişiden de haber alınamıyor.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 16 yaşındaki bisikletli gence çarparak ölümüne neden olan otomobilin sürücüsü tutuklandı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde otomobilin köprünün korkuluklarına çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.
Meyve aromaları ve renkli tasarımlarıyla özellikle gençler arasında giderek popüler hale gelen tek kullanımlık elektronik sigaraların, tüm tütün ürünleri gibi sağlığı tehdit ettiği ve bağımlılık oluşturma düzeylerinin yüksek olduğu bildirildi.
