Rize'de çay bahçesinden yuvarlanan bir kişi yaralandı
24.05.2024 - 16:23Rize'de eğimli arazide çay bahçesinde hasat yaptığı esnada dengesini kaybederek düşen bir kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 3677
Rize'de eğimli arazide çay bahçesinde hasat yaptığı esnada dengesini kaybederek düşen bir kişi yaralandı.
Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sağanak sonrası sel sularına kapılan yabancı uyruklu 2 kardeş, çevredekilerin müdahalesiyle kurtarıldı.
Çorum’da otomobilin tıra arkadan çarptığı kazada yaralanan otomobil sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.
Anadolu Otoyolunun Düzce kesiminde, aynı istikamette giden iki tırın çarpışması sonucu 1 kişi öldü.
Rize'de İspir istikametine ilerleyen un yüklü kamyon Çoruh Nehri'ne uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Yeni bir araştırma, düzenli balık yağı kullanımının, sağlıklı kişilerde inme ve kalp hastalığı riskini artırabileceğini ortaya koydu.
Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Köksal, masabaşı ya da ayakta uzun süre hareketsiz kalındığında baldır kasları çalışmadığı için kirli kanın pıhtı oluşma riskini artırdığını bu pıhtının da akciğerlere gitmesi halinde ani ölüm riski taşıdığını söyledi.
Rize'nin Çayeli ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği yol verme kavgasında yaralanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Karabük'te tır ve iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın şehit olduğunu bildirdi.
Sağlık Bakanlığı, günde 5 gramdan daha az tuz tüketiminin inme riskini yüzde 23, kalp damar hastalıklarının genel hızını ise yüzde 17 azalttığına, bu nedenle daha az tuz tüketilmesi gerektiğine işaret ediyor.
Trabzon'un Çaykara ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Samsun'un Canik ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaşamını yitirdi.
Gümüşhane'de bağırsaklarında uyuşturucu bulunduğu belirlenen 2 yabancı uyruklu tutuklandı.
Kastamonu'nun Küre ilçesinde tomruk yüklü tırın devrilmesi neticesinde 1 kişi yaralandı.
Elazığ’da 3 ay önce askerden gelen genç, kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada silahla vurularak hayatını kaybetti.
Meclis Başkanlığı, birçok kalemde 1 yıldır sürdürdüğü tasarruf uygulamalarını büyüterek daha etkin hale getiriyor. Bu kapsamda enerji, sağlık, yurt dışı görevlendirme gibi alanlarda yeni uygulamalar devreye alınacak.
Samsun'un Yakakent ilçesinde otomobilin çarptığı kadın yaşamını yitirdi.
Çorum'da üzerine ağaç dalı düşen kadın yaralandı.
Düzce’nin Yığılca ilçesinde, traktörle tomruk çekilirken meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
