Kız kardeşini bıçakla yaraladığı iddia edilen şüpheli tutuklandı
21.01.2025 - 19:28Samsun'da 15 yaşındaki kız kardeşini bıçakla yaraladığı iddia edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
- 0
- 0
- 4087
Samsun'da 15 yaşındaki kız kardeşini bıçakla yaraladığı iddia edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Erzurum’da aralarında çıkan tartışmada kardeşini silahla vurarak öldüren şahıs, ardından kendini vurarak ağır yaralandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bolu Kartalkaya'da bir otelde çıkan yangının ardından 42 personelden oluşan 13 psikososyal destek ekibini, bölgeye ve hastanelere yönlendirdiklerini belirterek, "Ekiplerimiz şu ana kadar yangından etkilenen 155 kişiyle görüştü, sahada çalışmalar devam ediyor" dedi.
Samsun'da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kartalkaya Kayak Merkezi'nde otelde çıkan yangında vefat edenlerin sayısının 10'a, yaralı sayısının 32'ye yükseldiğini bildirdi.
Sünnet zamanı seçimi pek çok aile için kafa karıştıran çok önemli bir konu olduğunu ifade eden Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Perihan Topçu, "Sömestr tatili hem sağlık açısından hem de sosyal yönden sünnet için en uygun dönemlerden biridir" dedi.
Erzurum’da servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Tokat'ta dereye düşen otomobilin sürücüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Karabük Üniversitesi öğrencileri, sağlık, sosyal, güvenlik ve enerji alanlarında yapay zeka destekli projeler geliştiriyor.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde kaybolan 24 yaşındaki Furkan Gündoğdu, dere yatağında yaralı bulundu.
Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kişi evinde ölü bulundu.
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde dereye devrilen hafif ticari araçtaki 3 kişi yaralandı.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde ormanlık alanda dili ve kulakları kesilmiş halde bulunan şahıs hayatını kaybetti. 35 yaşındaki İsa Turgut'un başına baltayla vurulduğu, vücudunun çeşitli yerlerinde de kesikler olduğu öğrenildi.
Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bariyerlere çarpan tır köprüden düştü. Kazada 2 kişi yaralandı.
Günümüz dijital dünyasında akıllı telefonlar gençlerin günlük yaşamlarının ayrılmaz bir parçası haline gelirken, gençlerde ‘cep boyun hastalığı' tehlikesi her geçen gün artıyor.
Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Antalya’da boşandığı eşinin "Bir daha KADES'e basma fırsatın olmayacak" dedikten kısa bir süre sonra üzerine benzin dökerek yaktığı Pınar Zorlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Sinop'un Boyabat ilçesinde su kanalına devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Ordu'nun Perşembe ilçesinde dere yatağına düşen Alzheimer hastası 1 kişi yaralandı.
Ordu’da yaptığı kaza sonucunda hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Önder Öztürk(26), son yolculuğuna uğurlandı.
