Atmaca, Derbide de Hüsrana Uğradı: 1-2
07.03.2022 - 11:22Karadeniz'in iki takımını karşı karşıya getiren mücadelede Çaykur Rizespor sahasında GZT Giresunspor'a 2-1 mağlup oldu.
- 0
- 0
- 1188
Karadeniz'in iki takımını karşı karşıya getiren mücadelede Çaykur Rizespor sahasında GZT Giresunspor'a 2-1 mağlup oldu.
Rize Sanayi Sitesinin taşınması konulu istişare toplantısı sanayi sitesi toplantı salonunda yapıldı.
Rize Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aytekin Kalender ve Yazı İşleri Müdürümüz Kübra Büyük, Çayeli Bakır İşletmelerini ziyaret ederek Genel Müdür Murat Güreşçi, Halkla İlişkiler Müdürü Osman Zeki Yazıcı ve Halkla İlişkiler Şefi Cemil Yarıkan ile çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Rize'de, Erzurum Devlet Tiyatrosu, 'Hiç Kimse' oyununu sanatseverlerin beğenisine sunacak.
RİZE Valisi Kemal Çeber, lisedeki deprem tatbikatını izleyerek, "Kaçak yollar, duvarlar, binalar bizi çok yoruyor. Verdiğimiz kayıpların hepsi de doğaya ve fenne uygun olmayan yapılar ve müdahalelerden kaynaklanan kayıplar" dedi.
CUMHURBAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin (KTÜ) ev sahipliğinde düzenlenen 'Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’22)', Trabzon’da açıldı. Birçok öğrenci ve mezuna iş ve staj fırsatı sunacak fuara bölgede eğitim veren 8 üniversiteden 20 bin öğrenci ve mezunun katılması bekleniyor.
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "'Omicron hafif bir hastalık halini aldı' diyerek yanılmamak lazım. Aşılı olmayanlar ya da tam doz aşısı olmayanlar gerçekten risk altında" dedi.
GİRESUN'da eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16), boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), daha önce açılan 'cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' davasında hakim karşısına çıktı. Gökçek, hakkındaki iddiaları kabul etmezken, ailenin avukatı ise sanığın en üst sınırından ceza almasını ve herhangi bir indirimden faydalanmamasını talep etti.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan bir zanlı tutuklanarak cezaevi gönderildi.
GÖLET İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı, kısıtlamaların yavaş yavaş kaldırılmasının insanlar için hem maddi hem de manevi anlamda gerekli olduğunu ancak bunun pandeminin bittiği anlamına gelmediğini belirtti.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nden Ocak-Şubat döneminde 237,4 milyon dolar ihracat gerçekleştiği belirtildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan maske takma zorunluluğunun açık havada kaldırıldığını, kapalı ortamlarda ise mesafe kuralına göre uygulanacağını bildirdi.
RİZE’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü, düzenlenen törenle kutlandı.
Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, turizm alanında önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek Rize’nin turizm master planı çıkarttıklarını söyledi.
Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlanıyor.
ÇAYKUR Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 630 işçi alımı yapacağını ilan etti. En az ilkokul mezunu adaylar arasından istidam sağlayacak olan kurum, kadrolara ilişkin aranılan şartları detayları ile açıkladı. İşte ÇAYKUR işçi alımı başvuru şekli;
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada karşılaşmadan önce müsabakaya atanan Hakem Ümit Öztürk ile ilgili MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ile görüştüğünü ve Gündoğdu’nun Öztürk’e kefil olduğunu dile getirdiğini vurgulayarak “Şimdi ben MHK başkanını davet ediyorum, bu kefaretini ödesin” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 27’nci haftasında Galatasaray’ın kendi sahasında Çaykur Rizespor’u 4-2 mağlup ettiği maçın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
