Türkiye'nin ismi açıklanan vergi rekortmenleri listesinde 4 kadın mükellef yer aldı
03.01.2024 - 13:45Türkiye'nin 2022 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde isimleri açıklananlar arasında 4 kadın mükellef bulunuyor.
- 0
- 0
- 812
Türkiye'nin 2022 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde isimleri açıklananlar arasında 4 kadın mükellef bulunuyor.
2022 yılında en fazla gelir vergisi beyan eden isim Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu. Bayraktar, 2022 yılında 564 milyon 124 bin 318 TL gelir vergisi tahakkuk etti.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.
TÜİK'in bugün açıklayacağı aralık ayı enflasyonuna göre memur ve emekli maaşlarına yeni yılda yapılacak zam oranı belirlenecek.
Türkiye Futbol Federasyonu, 2023 Turkcell Süper Kupa finalinin Riyad’da oynanması teklifi Saudi Media Company şirketinden gelerek her iki kulübün onayıyla imzaya taşındığı ve Cumhurbaşkanı’nın bu sürece dahil olduğuna ilişkin iddiaların asılsız olduğunu duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 yılı ihracatımız geçen yıla göre yüzde 0,6 oranında artışla 255 milyar 809 milyon dolara ulaşarak, Cumhuriyet tarihimizin rekorunu kırmıştır" dedi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) tarafından Rize-Artvin Havalimanı'nda istihdam edilecek hava trafik kontrolörü alımı için sınav detayları belli oldu.
Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
Düzce'de son 1 haftada düzenlenen çeşitli operasyonlarda 28 aranan şahıs yakalandı, 13 şüpheli hakkında işlem yapıldı, 1 zanlı tutuklandı.
BİM’de raftaki etiket ile kasadaki fiyat farkı tepki çekti. Samsun’daki bir mağazada raftaki etikette kestane fiyatı, 138 TL yazmasına rağmen kasada 169 TL çıktı.
Samsun Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, 2023 yılında 2 bin 730 dönüm alanda kenevir üreterek Türkiye’de en çok kenevir üretimi yapan il olduklarını, bu yıl ise üretimi arttırarak 5 ila 10 bin dekar alanda kenevir üretimi gerçekleştirerek kenevirde üs olmaya devam edeceklerini söyledi.
2023'te, EYT düzenlemesinin yasalaşmasından memur ve işçilerin toplu sözleşmelerine, emekli aylıklarından geçici işçilerin çalışma sürelerinin uzatılmasına kadar toplumun farklı kesimlerinden milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli gelişmeler yaşandı.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kumar oynarken suçüstü yakalanan 4 kişiye para cezası verildi.
AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Hakkari'de üst üste iki deprem meydana geldi
Trabzon'da FETÖ üyeliğinden hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolda ilerlerken kullandığı kamyonetinde kalp krizi geçirip kaza yapan sürücü hayatını kaybetti.
Ölümlü Dünya film serisinin yönetmeni Ali Atay, eşi Hazal Kaya’yla örnek evliliği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Amasya Üniversitesi Geleneksel Türk Okçuluk Kulübü tarafından, "Amasya'dan Gazze'ye çığlık okları" etkinliği gerçekleştirildi.
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, bir mesaj yayımlayarak basın mensuplarının yeni yılını kutladı.
Rize'de 100 bin dolar değerinde nakliye dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 8 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
