Balıkçılar ilk ağlarını bereketiyle çekti
01.09.2021 - 10:01Av yasağının sona ermesinin ardından "vira bismillah" diyerek denize açılan balıkçılar, ilk ağlarını bereketiyle çekti.
- 0
- 0
- 843
Av yasağının sona ermesinin ardından "vira bismillah" diyerek denize açılan balıkçılar, ilk ağlarını bereketiyle çekti.
18 yaş üstü nüfusta birinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 77, ikinci doz aşı uygulananların oranı yüzde 59,02 olarak kayda geçti.
Irak'ın kuzeyinde Pençe Kaplan operasyonu bölgesinde 10 Ağustos 2021 tarihinde roket saldırısı sonucu ağır yaralanan Trabzonlu Uzman Çavuş İsmail Şebelek (26), 20 gündür tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı'nın bulunduğu bölgedeki terör saldırılarında ölenlerin sayısı 90'a yükseldi, en az 150 kişi yaralandı.
Tokat'ta saman yüklü TIR'ın dorsesinin lastiği, seyir halindeyken alev aldı.
Süper Lig'in 3'üncü haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'un konuğu olacak. Atmacalar, zorlu maçtan 3 puan çıkartarak, sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
Zonguldak'ta park halindeki 20 otomobili anahtarla çizen ve güvenlik kameralarınca tespit edilen N.Ö., daha önce otomobilleri çizdiği otoparka tekrar gelince gözaltına alındı.
D-100 Karayolu Bolu Dağı mevkiinde zehirli ve tehlikeli madde olan metenol taşıyan tankerin çekici ile dorse arasında bulunan bağlantısı koptu.
Cengiz Holding Başkan vekili Ekrem Cengiz, Rize-Artvin havalimanını gezerek, incelemelerde bulundu.
Afganistan'dan yıllar önce Türkiye'ye gelen göçmenlerden bazıları, Karadeniz’de inşaatlarda, bahçelerde fındık ve çay hasadında yevmiye usulü çalışıyor.
Bartın'ın Kaman Köyünde kaybolan 2 kardeş arama çalışmalarının ardından yangın kulesinin altında bulundu.
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerin şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını bildirdi.
Cimilli İbo ismiyle tanınan Rizeli sanatçı İbrahim Özer, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinin bir üs bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Muhammet Öztürk'ün şehadet haberi, Kastamonu Taşköprü'deki baba evine ulaştı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, sel nedeniyle Kastamonu'da 25, Sinop'ta 2 kişinin hayatını kaybettiğini, Bartın'da kaybolan bir kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
AFAD, Kastamonu'da sel nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini, Bartın'da kaybolan bir kişiyi arama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Rize'de sağanağın ardından derenin yükselmesi sonucu çay bahçesinde mahsur kalan 8 kişi, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
Bartın'ın Hasankadı beldesinde ormanlık alanda keşfedilen şelale için belediye çalışma başlattı.
Rize’nin Güneysu ilçesinde çay yüklü bir kamyonet dereye yuvarlandı. Kazada 5 kişi yaralandı.
Böbrek nakli olduktan bir süre sonra fenalaşan ve yoğun bakıma alınan Rizeli sanatçı Cimilli İbo bugün gözlerini açarak konuşmaya çalıştı.
