Karadeniz Sahil Yolu’nda trafik yoğunluğu
13.04.2024 - 17:42Ordu'da, Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirdikten sonra dönüş yoluna geçen gurbetçiler, Karadeniz Sahil Yolu'nda trafik yoğunluğu oluşturdu.
- 0
- 0
- 3236
Ordu'da, Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirdikten sonra dönüş yoluna geçen gurbetçiler, Karadeniz Sahil Yolu'nda trafik yoğunluğu oluşturdu.
Samsun'da polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çok sayıda narkotik madde ele geçirildi. Olayla ilgili 16 kişi hakkında adli işlem yapıldı.
Ramazan Bayramı tatilinin son günlerinde Samsun-Ankara kara yolunun Havza geçişinde yoğunluk yaşanıyor.
Rize'de kalp krizi geçiren 16 yaşındaki Ömer Talha Erdoğan hayatını kaybetti.
Samsun'da bir akaryakıt istasyonunda sahte para ile alışveriş yapan şahıs, polis ekiplerince yakalandı. Şahsın üzerinden 9 adet sahte 100 TL ile esrarlı sigara çıktı.
Rize'de geçtiğimiz yıl ceza ve hukuk mahkemelerinde en çok görülen davalar belli oldu.
Artvin'de, Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan en önemli sınır geçişlerinden olan Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Bayramın 1. ve 2. günü verilerine göre, 44 bin
Bursa'da gelin ile kaynanasının yaptığı hırsızlık polisi harekete geçirdi.
Erzurum'un Tekman ilçesi Palandöken geçidinde yoğun sis ve tipi sürücüleri zor durumda bıraktı
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yapılan aramalarda 462,32 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (SEDDK) Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) kapsamında devreye alacağı Kısmen Ödeme Uygulaması 1 Temmuz'da başlayacak.
Samsun'un Bafra ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken tırın çarptığı yaya ağır yaralandı.
Ramazan bayramı tatilinin 3. gününde D-100 / E-80 karayolu Osmancık geçişi Samsun istikametinde araç trafiği artarken trafik akıcı seyrediyor.
Medicana Ataköy Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Ayça Sena Yılmaz, "Sağlıklı bir bayram için yediklerinizi not edebilirsiniz. Böylece nerede ne yediğinizi görerek fazla ve dengesiz beslenmenin önüne geçebilirsiniz" dedi
Rize denince akla ilk gelen şey çaydır. Peki, Rize’de yüz binlerce kişinin geçim kaynağı olan çay nasıl toplanıyor? İşte Detaylar.
Son yıllarda özellikle Körfez ülkelerinden Doğu Karadeniz Bölgesine yoğun turist akını olurken, geçen sene Trabzon’u 1 milyonun üzerinde turist ziyaret ettiği belirtildi.
Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin, sağlık turizmi alanında uluslararası kabul gören akreditasyonuna sahip 40 sağlık kuruluşuyla dünyada 7. sırada yer aldığını ve geçen yıl bu alanda 2,3 milyar dolarlık gelire ulaştığını bildirdi.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan araçtan 102 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken 1 kişi gözaltına alındı.
Samsun'un Yakakent ilçesinde Narkotik Vaka Analiz Sistemi (NARVAS) uygulamasında kesici aletler ele geçirildi.
Yılın ilk çeyreğinde Rize'den yapılan ihracat, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 45 oranında rekor artış yaşadı.
