Hububatta 2022 üretim yılına ilişkin mazot ve gübre destekleri erken ödenecek
02.11.2022 - 09:28Hububatta 2022 üretim yılına ilişkin mazot ve gübre desteği bu yıldan itibaren ödenebilecek.
- 0
- 0
- 625
Hububatta 2022 üretim yılına ilişkin mazot ve gübre desteği bu yıldan itibaren ödenebilecek.
BOLU'nun Gerede ilçesinde, içinde 13 öğrencinin bulunduğu servis aracına tabancayla 2 el ateş ettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan taksi sürücüsü Murat Y., görülen ilk duruşmada tutuklandı.
KARABÜK’te su borusunun patlaması ile yollar göle dönerken, asfalt yerinden söküldü.
DÜZCE'de güvenlik kamerası ile bir bisikletin çalındığı site binasından, bu kez başka bisikletin selesi yerinden sökülerek çalındı; o anlar kameraya yansıdı.
RİZE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
Kosova’nın başkenti Priştine’de "Kosova'da Tasavvuf Müziği Geleneği" başlıklı, Krenar Doli’nin hazırladığı monografinin tanıtımı gerçekleştirildi.
ASPİLSAN Enerji'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 7. Pil Teknolojileri Çalıştayı Kayseri'de başladı.
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
ORDU’nun Ulubey ilçesinde Gazi Kıraç’ın (54) ormandan yola yuvarladığı tomruğun başına çarptığı Sebahattin Yılmaz (59), hayatını kaybetti.
TOKAT'ın Zile ilçesinde 7 ay önce bulunan ağaç fosillerinin 41,5 milyon yıl öncesine ait olduğu tespit edildi.
Bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılacak oteller yerine hak sahipleri için yapılan yeni yapıların takasının kışın gerçekleştirileceğini söyledi.
TOKAT’ın Erbaa ilçesinde Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Erbaa Doğa Yürüyüş Kulübü 99 kişiyle yürüyüş gerçekleştirdi.
Cumhuriyet'in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ziyaretçilerin akınına uğradı.
Gaziantep'te yapılan 11 metre uzunluğunda katmer, 12 metre uzunluğunda peynir kebabı, vatandaşlara ikram edildi.
TOKAT'ın Erbaa ilçesinde belediyenin desteği ile Abdülmecid dönemi ile Türk Lirası dönemi arasında basılmış madeni ve banknot paraların yer aldığı sergi protokolün katıldığı törenle açıldı.
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, "Aziz milletimizin çetin mücadeleler sonucu elde ettiği kazanımlar neticesinde bugün 99. yılına ulaştığımız Cumhuriyetimiz ebediyen payidar kalacaktır." dedi.
Rize Valisi Kemal Çeber, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
"Her İlde Bir Köye Bir Çeşme Hayratı" kampanyası çerçevesinde ilk çeşme, MHP Rize İl Başkanlığı tarafından Güneysu ilçesine bağlı Bulutlu köyüne yaptırıldı.
Japonya Merkez Bankası (BoJ), faizlerde ve para politikasında değişikliğe gitmezken, 2022-2024 mali yıllarına ilişkin enflasyon beklentilerini yukarı yönlü revize etti.
