Kemalpaşa'da mahallede yaşanan internet altyapı sorunu çözüme kavuşturuldu
20.03.2025 - 18:47Artvin'in Kemalpaşa ilçesinin Köprücü köyüne bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki internet altyapı sorunu, "Açık Kapı" sayesinde çözüme kavuşturuldu.
- 0
- 0
- 844
Artvin'in Kemalpaşa ilçesinin Köprücü köyüne bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki internet altyapı sorunu, "Açık Kapı" sayesinde çözüme kavuşturuldu.
Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, "E-ticaretin, e-ihracatın bütün taraflarında bakanlık olarak varız, yol göstermeye çalışıyoruz." dedi.
Ordu'da, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlik organize edildi.
Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç, bugün Yeşilaya her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu, alkolle başlayan mücadelenin 5 bağımlılık alanında devam ettiğini söyledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 17 milyon IP adresini her gün düzenli olarak denetlediklerini belirterek, "Her gün, 400'ün üzerinde büyük saldırıyı engelliyoruz sizin hiç haberiniz olmadan." dedi.
Rize’nin İkizdere ilçesinde bulunan Ridos Termal Tesisleri, kışın en soğuk günlerinde bile ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Rize İrtibat Ofisi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Rize Kızılay Şube Başkanlığı’nda görev değişimi gerçekleşti. 9 yıldır başkanlık görevini yürüten Bahattin Karali, başkanlığı Ayhan Mandev’e devretti.
Aydın ve Ordu'da, usulsüz yeşil reçeteli ilaç operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Amasya'da yaşayan 51 yaşındaki bedensel engelli İlkay Tekin ve 28 yaşındaki zihinsel engelli kızı Fatma Nur Tekin, hayat mücadelesinde birbirlerine destek oluyor.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediyesini (İBB) ziyaret etti.
İzmir'in Çiğli ilçesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle, tamir ettikleri çatıdan düşerek hayatını kaybeden baba ile oğlunun cenazesi toprağa verildi.
Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane ve Bayburt'ta kar nedeniyle 977 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Giresun'da rahatsızlanan kişi, kar dolayısıyla kapanan köy yolunun ulaşıma açılmasının ardından hastaneye sevk edildi.
Trendyol Süper Lig'de geride kalan haftalarda Çaykur Rizespor'un en skorer ismi, kaydettiği 14 golle Ali Sowe oldu.
Rusya'da nehirlerdeki buzların erimesi sonucu yerleşim yerleri sular altında kaldı, 275 kişi tahliye edildi.
Rize'de, 340 bin metrekare alanda kurulacak 800 yatak kapasiteli şehir hastanesinin temelinin atılması için altyapı çalışmaları devam ediyor.
Yeşilay Genel Başkanı Mehmet Dinç, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele eğitimleri kapsamında 10 milyonun üzerinde öğrenci ile 3 milyonun üzerinde veliye ulaştıklarını söyledi.
Samsun'da denizlerde 1 Nisan'da başlayacak av yasağı öncesi tezgahlarda balık çeşitliliği azaldı.
Samsun Atakum Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan 68 yaşındaki Ahmet Gün'ün trafik polisi olma hayali, bir günlüğüne gerçekleştirildi.
