Keçi inadı, Şanslı’yı hayatta tuttu; kurbanlığını kesmeye kıyamadı
10.06.2025 - 12:06Trabzon’un Tonya ilçesinde besici Mustafa Aydın’ın (30) Kurban Bayramı için aldığı keçisi ahırdan kaçıp kayboldu.
- 0
- 0
- 831
Trabzon’un Tonya ilçesinde besici Mustafa Aydın’ın (30) Kurban Bayramı için aldığı keçisi ahırdan kaçıp kayboldu.
PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın şehadetinin 8’inci yıldönümünde kabri başında dualarla anıldı. Programda konuşan baba Sadık Yalçın, "Allah, devlete ve millete zeval vermesin sözünün hiçbir zaman yere düşmemesi için dua ediyoruz" dedi.
Rize'de geçtiğimiz gün meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada arabanın içeriye giren arı nedeniyle kontrolden çıkarak kaza yaptığı öğrenildi.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde 13-15 Haziran tarihleri arasında Fırtına Kültür Sanat Şenliği düzenlenecek.
Elazığ'da kaçan boğayı belediye ekipleri, uyuşturucu iğne ile sakinleştirerek yakaladı.
Rize’deki bir trafik kazasında hayatını kaybeden iki kardeşin cenazesinden dönen aile, dönüş yolunda Artvin’de kaza geçirdi.
Ordu'nun Perşembe ilçesindeki Yason Burnu Yarımadası'nda vakit geçiren bazı vatandaşlar, gün batımını izledi.
Süper Lig’in tüm zamanlardaki puan durumu 2024-2025 sezonu sonrası itibariyle güncellendi. Çaykur Rizespor, 24 sezon boyunca çıktığı 800 karşılaşmada 946 puan toplayarak 17. sırada yer aldı.
Programa Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Sorumlusu Mkyk Üyesi Cengiz Erduran İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyelerinin Yanında Birçok Parti Mensubu Ve Vatandaşlar Katıldı.
Artvin-Yusufeli karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Bakan Yumaklı, sera OTB’lerin hem tarımsal üretimin yapıldığı, hem paketleme ve buna benzer ihtiyaçların yerine getirildiği hem de ürünlerin pazara gönderildiği bir yapıda tasarlandığına dikkati çekerek bu tesislerde aynı zamanda, teknolojinin ve iyi tarım uygulamalarının da en üst seviyede gerçekleştirildiğini vurguladı.
SAMSUN'un Canik ilçesinde yaşayan Elif Acar (30) ve Mustafa Can Kayacı (32) çiftinin 7 yaşındaki çocukları Mustafa Emir Kayacı'ya, 1 yaşında Duchenne Musküler Distrofi (DMD) kas hastalığı teşhisi konuldu. Ailesi yaşıtları gibi koşup oynayamayan Emir için valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Anne Acar, "Evladımın yatağa bağlı kalmasını, gözümün önünde erimesini istemiyorum" dedi.
Ordu’da, deniz üzerinde dalgalardan elektrik üretimi için düğmeye basıldı.
Samsun Canik Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Bayram coşkusunun doyasıya yaşandığı programda siyasiler ve vatandaşlar bir araya geldi.
Erzincan'da kiraz bahçelerinde hasat sevinci yaşanıyor. Bahçelerdeki bolluk ve bereket üreticinin yüzünü güldürüyor. Erzincan’da yetişen kiraz dış ülkelere ve çevre illere satılıyor.
45 yaşında üniversite hayalini gerçekleştiren Sevim Karataş, hayatı boyunca yaptığı minyatür ve tezhip eserleri mezun olacağı yıl, okuduğu fakülte koridorunda sergiledi.
Artvin'in Borçka ilçesinde yer alan ve Karadeniz'in saklı cennetlerinden biri olarak bilinen Karagöl Tabiat Parkı, Kurban Bayramı tatilinde binlerce doğaseveri ağırladı.
Gazze’ye insani yardım taşıyan Madleen Özgürlük Gemisi’nde bulunan Türk aktivist Şuayb Ordu, İsrail güçleri tarafından kaçırıldı. İsrail baskınından önce konuşan Ordu, hedef gösterilme ve kötü muamele riski taşıdığını belirtmiş, “Devletim sahip çıkmalı” diyerek Türkiye’ye çağrıda bulunmuştu. İşte Şuayb Ordu’nun yaptığı son açıklamanın detayları…
