Rize’de yabancı plakalı iki tır çarpıştı
22.07.2023 - 20:19Rize’nin Derepazarı ilçesinde seyir halinde ki iki tır birbirine çarptı. Kazada bir kişinin yaralandığı öğrenildi.
- 4
- 0
- 4456
Rize’nin Derepazarı ilçesinde seyir halinde ki iki tır birbirine çarptı. Kazada bir kişinin yaralandığı öğrenildi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarını öğrenen adaylar için üniversitelerde 1 milyon 111 bin kontenjan bulunuyor.
Amasya'da, beyin ölümü gerçekleşen kişinin bağışlanan organları 6 hastaya umut oldu.
Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Suna Pekuysal'ın vefatının üzerinden 15 yıl geçti.
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR ORTACA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "'Türkiye Yüzyılı' hedefine inanan ve 'Milli Teknoloji Hamlesi' ideallerine sahip çıkan gençler olarak, geleceğiniz adına en doğru kararı vereceğinizden şüphem yok." ifadesini kullandı.
Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Gümüşhane İtfaiyesi ekipleriyle birlikte Altınpınar Limni Gölü üzerine kurulan havai hatla sel ve su baskınlarında yapılacak müdahaleleri uygulamalı olarak öğrendi.
ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 3,5 milyondan fazla adayın katıldığı YKS sonuçlarının ais.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.
ÇAMLIHEMŞİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Şahinler köyünde muhtarlık yapan Cemal Karagişi, 2 yıldır devletin kendisine verdiği muhtarlık maaşını kız öğrencilere burs olarak dağıtıyor.
Japonya'da yazılım mühendisi Satoko Narihara, Türk kültür-sanat eserlerine yönelik merakıyla, Tokat kentinde öğrendiği kumaş baskı sanatını Tokyo'da tanıtıyor.
ARDEŞEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Rize İl Sağlık Müdürlüğü önemli bir proje ile bir kez daha Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’ndan (DOKA) destek almaya hak kazandı.
FINDIKLI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Trabzon'un Of ilçesinde, hayırseverler tarafından mahalle gençleri için çay alım yerinin damına inşa edilen halı saha, yamuk görüntüsüyle ilgi çekiyor.
Rize Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM) devam eden yaz okulunda öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor.
'Mandıra Filozofu' filmi ile tanınan yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı, tek kişilik müzikli güldürü oyunu 'İtiraz Ediyorum' ile 28 Temmuz'da Rize'nin Fındıklı ilçesinde sahneye çıkacak.
Milli Eğitim Bakanlığı, ruhsat almadan izinsiz eğitim faaliyeti yürüttüğü tespit edilen merkezlerin ilgili mevzuat gereği hem kapatılacağı hem de kurumlara idari para cezası verileceği uyarısında bulundu.
Amasya'da yaşayan 61 yaşındaki Celal Cüce, arkadaşının tavsiyesiyle başladığı terziliğe 49 yıldır devam ediyor.
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR GÜCE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
