İstanbulspor-Ç.Rizespor İlk 11’leri belli oldu
02.04.2024 - 16:03Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor’un deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geleceği müsabakada ilk 11'ler açıklandı.
- 0
- 0
- 7764
Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor’un deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geleceği müsabakada ilk 11'ler açıklandı.
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısının 25'e yükseldiğini bildirdi.
Devlet Tiyatroları'nın (DT) turne programı kapsamında Adana DT, 'Komik Para' adlı oyunu Rize'de sanatseverlerin beğenisine sunacak.
Uludağ’ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi’ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 27 Nisan'da yapılacak Elektronik Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (e-YDS 2024/4 İngilizce) başvuruları başladı.
Rize Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Lig'in 19. haftasında sahasında konuk ettiği Spor Toto'ya 31-29 mağlup oldu.
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 12'ye yükseldiğini, 7'si ağır 11 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Zonguldak'ta özel maden ocağında elektrik çarpması sonucu yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, 5 büyükşehir, 6 il ve 64 ilçe belediye başkanlığını kadın adaylar kazandı.
31 Mart 2024 seçimleri kapsamında Rize İl Genel Meclis üyelikleri için kullanılan oylar ve meclisin yeni dağılımı belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Rize İl Meclis Üyeleri 3 partiden oluşacak.
Samsun'da akrabalar arasında muhtarlık seçimi husumeti kavgasında tabancayla karnından vurulan bir kişi hayatını kaybetti.
Tokat'ın Turhal ilçesinde kayıp olarak aranan kişi ölü bulundu.
Karadeniz'de yetiştirilen somon dünya pazarında en çok tercih edilenler arasında yerini alırken, deniz yerine iç bölgelerdeki baraj ve göllerde yetiştirilen somonu Karadeniz somonu diye ihraç edildiğinde balığın geri gönderildiği ve bu durumun ihracatı olumsuz etkilediği belirtildi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde tartıştığı akrabasını silahla vurarak öldüren kişi gözaltına alındı.
Rize'de aç kalan ayılar yayla evlerine dadanarak, zarar verdi.
Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesi Beslenme Diyet ve Fitoterapi Uzmanı Buket Ertaş Sefer, "Aşırı yemek yemek, mide asidinin artmasına ve hazımsızlık belirtilerinin ortaya çıkmasına yol açabilir." dedi.
Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tezer Kutluk, her yıl dünyada 20 milyon, Türkiye'de ise 240 bin kişinin kansere yakalandığını bildirdi.
Sinop’un Durağan ilçesinde av tüfeğinin yanlışlıkla ateş alması sonucu vurulan çocuk yaşamını yitirdi.
Samsun'da otobüs terminalindeki bir yazıhanede otobüsle köpek gönderme ücreti nedeniyle çıkan kavgada bıçaklanan 17 yaşındaki çocuk yaralandı.
İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaralayan kişi, intihar girişiminde bulundu.
