Hasan Melek son yolculuğuna uğurlandı
22.09.2025 - 15:07Hayatını kaybeden Trabzon’un eski belediye başkanlarından Hasan Melek son yolculuğuna uğurlandı.
- 0
- 0
- 653
Hayatını kaybeden Trabzon’un eski belediye başkanlarından Hasan Melek son yolculuğuna uğurlandı.
Karabük'te 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü A.Y., dolabın içindeki gizli bölmede yakalandı.
Afyonkarahisar’da bir dairede çıkan yangında panikle balkondan atlayan bir kişi hayatını kaybederken, olayda 2 kişi de yaralandı.
Malatya’da yaklaşık bir buçuk yıldır geçmeyen öksürük şikayetiyle hastaneye başvuran hastanın, yapılan tetkikler sonucunda öksürüğünün nedeninin akciğerine kaçan kabak çekirdeği olduğu ortaya çıktı.
Yalova sahillerinde deniz suyu yaklaşık 5 metre çekildi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve beraberindeki heyet, sel afetinin ardından Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesi’nde yürütülen iyileştirme ve altyapı çalışmalarını denetledi.
21 Eylül Dünya Alzheimer Günü kapsamında açıklama yapan Aile Hekimi Dr. Erdal Işılak, demansın önemli bir halk sağlığı sorunu olduğunu belirterek, 65 yaş ve üzeri vatandaşları düzenli sağlık izlemleri için aile hekimliklerine davet etti.
Rize’de hafta sonu yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında derelerin Karadeniz'e taşıdığı odunlar Rizeliler'in kışlık yakacağı oldu.
Nesine 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Rize ve Ordu temsilcileri 3. haftada birbirlerine rakip oldular.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de hafta sonu yaşanan şiddetli yağışlar sonrası heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Ayder Yaylası yolunda devam eden çalışmaları inceledi.
Rize'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, besicilere zor anlar yaşattı.
Güneysu Belediyesi, içme suyu hatlarına heyelan nedeniyle bulanık su karıştığını duyurdu. Vatandaşlar, suların içme suyu olarak kullanılmaması konusunda uyarıldı.
Nöroloji Uzmanı Dr. Abdurrahman Akbaş, Alzheimer'ın en erken belirtisinin unutkanlık olduğunu söyledi.
Erzurum Valiliği havaların soğumasıyla birlikte kombi, soba ve doğal gaz kullanımının artacağı sonbahar mevsiminde vatandaşları uyardı.
Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi öğrencilerinden oluşan "Farabi" takımı, TEKNOFEST 2025'te Türkiye ikincisi oldu.
Geçmişten gelen imece usulü kış hazırlıkları geleneği Erzincan’da yaşatılmaya devam ediyor.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 00.05'te 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize AFAD binasında düzenlenen Afet değerlendirme toplantısına katıldı.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan heyelan ve seller, bölgede ciddi hasara yol açtı.
