CHP, yaş çay alım fiyatı beklentisini açıkladı
27.04.2024 - 10:06CHP'nin çay tarımı yapılan 4 şehirdeki il başkanları yaptıkları ortak açıklama ile yaş çay alım fiyatının en az 25 TL olması gerektiğini kaydetti.
- 0
- 0
- 2358
CHP'nin çay tarımı yapılan 4 şehirdeki il başkanları yaptıkları ortak açıklama ile yaş çay alım fiyatının en az 25 TL olması gerektiğini kaydetti.
Rize'de, Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi tarafından "sıra gecesi" organize edildi.
Rize ile Trabzon arasında hizmet veren belediye otobüs ücretlerine zam geldi.
Trabzon ve Amasya'da eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Çocuk Trafik Parkı'nda 15 minik öğrenci, uygulamalı eğitim aldı.
Kastamonu’da otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı.
Karabük'te uzman çavuş evinin camlarını sildiği sırada 3. kattan düşerek yaralandı.
Kastamonu’da otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Giresun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'da polis, vatandaşları kural ihlalleri ile yaya önceliği hakkında bilgilendirdi.
Rize'de 100 kişi, organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla bağışçı oldu.
Rize’de artan maliyetlerle birlikte toplu taşıma ücretlerine de zam geldi.
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde jandarma tarafından 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Pazar Ticaret ve Sanayi Odası ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Rusça Dil Kursu, düzenlenen sınavla tamamlandı.
Türkiye'nin büyük bölümünde geçen yıl yaz aylarında günlerce etkili olan kavurucu sıcakların, bu sene de rekor seviyelerde seyretmesi bekleniyor.
Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan'a ve Yunanistan'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si FETÖ ve biri PKK/PYD terör örgütü mensubu olmak üzere 4 kişinin yakalandığını bildirdi.
Rize’nin Güneysu ilçesi Gürgen köyünde vatandaşlar yenilenmeyen elektrik direklerinden şikayet ederken, sorunlarının çözülmesi için yetkililerden yardım bekliyor.
İstiklal Caddesi’nde terör örgütü PKK’nın talimatıyla gerçekleştirilen saldırı davasında sanık Ahlam Albashır 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile 1794 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.
Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
