Çamlıheşin’de tünel çalışması sürüyor
19.07.2024 - 15:00Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan trafik sorunu azaltacak tünel çalışmaları sürüyor.
- 1
- 0
- 2503
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yaşanan trafik sorunu azaltacak tünel çalışmaları sürüyor.
Samsun'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde 20 şüpheli gözaltına alındı.
Geçtiğimiz yıl Rize'de ikamet eden kişilerin yurt dışına göç oranı, bir önceki yıla göre yüzde 56,6 arttı.
Artvin'in Arhavi ilçesinde debisi yükselen derenin kıyısında mahsur 5 kişi itfaiye ve AFAD ekiplerince kurtarıldı.
Rize’nin Çayeli ilçesinde teleferik arızalanınca asılı kalan çayları tellere tutunarak ulaşıp alan iki vatandaş, yola çıkardı.
Dünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen, Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile kamuda tasarruf tedbirlerinin yasal altyapısı oluşturuldu.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde freni boşalan kamyonet uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Kamyonette bulunan bir kişi son anda kendisini araçtan dışarıya attı.
Bu yıl TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Çayelispor, 32 yaşındaki kaleci Erdi Yokuşlu’yu renklerine bağladı.
TFF 3. Lig ekiplerinden Pazarspor, Yavuz Alemdar ve Göktuğ Yılmaz’ın sözleşmesini yeniledi.
Artvin Hopa-Borçka karayolu arasındaki Cankurtaran Tüneli'nde Rizeli Hızır Avcı isimli şahsın hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelan, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Samsun’un Bafra ilçesinde çöp konteynerine çarpan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
Karabük'te otomobilin sulama tankeriyle çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
En düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen "Kuyu-9" operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Gözaltına alınan 27 şüpheli adliyeye sevk edilmiş, 14 şüpheli hakkında tutuklama kararı, 7 şüpheli hakkında ev hapsi, 6 şüpheli hakkında yurt dışına çıkış yasağı kararı verilmiştir." dedi.
Küresel elektrik talebinde bu yıl ve 2025'te yüzde 4 artışla son 20 yılın en hızlı büyümesinin kaydedileceği öngörülüyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Rize'ye gelecek.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu ay 1 milyar 21 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesinin hesaplara yatırıldığını bildirdi.
