Türkiye'den ilk hac kafilesi 9 Mayıs'ta kutsal topraklara gidecek
04.05.2024 - 16:15Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl hac döneminin ilk kafilesinin 9 Mayıs Perşembe günü Türkiye'den kutsal topraklara uğurlanacağını bildirdi.
- 0
- 0
- 2306
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl hac döneminin ilk kafilesinin 9 Mayıs Perşembe günü Türkiye'den kutsal topraklara uğurlanacağını bildirdi.
Rize'de yorgun düşen ve uçamayan kara çaylak çay bahçesine tünedi.
Kastamonu'da ev eşyası taşıyan kamyonun tarlaya uçması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF) tarafından düzenlenen ‘Rize Tanıtım Günleri’ etkinliğine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) de stand açarak katıldı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) bünyesinde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı açılmasına onay verdi.
Karabük’te geçirdiği iş kazası sonrası ağır yaralanan Beytullah Arık (31) 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada çok sayıda narkotik madde ele geçirildi.
Bolu’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kentin yüksek kesimlerinde ise dolu yağışı etkili oldu.
Zonguldak'ta veteriner kliniğinin kapısına gelen sahipsiz hasta kedi, tedaviye alındı.
Artvin'de, 90 kilometrelik Yusufeli-Artvin kara yolunu 16 kilometre kısaltacak Yusufeli Merkez Viyadüğü'nün haziranın ilk haftasında ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.
Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesimindeki trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan yaya hayatını kaybetti.
Trabzon'un Çaykara ilçesinde, seçimi kaybeden eski muhtar ve kazanan muhtarın birbirlerini şikayetinin ardından iki kişinin de seçilmeye engel sabıka kaydı bulunduğunun ortaya çıkmasıyla Yaylaönü Mahallesi'nde 2 Haziran'da yeniden seçime gidilecek.
Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerinin darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Giresun'un Piraziz ilçesinde dün sis nedeniyle yolunu kaybeden 83 yaşındaki kişi bulundu.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 79'u yerli üretim olmak üzere 81 ilacın daha Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) geri ödeme listesine alındığını bildirdi.
Türk Kızılay, geçen yıl 776 bin 312 kişiyi ilk yardım konusunda bilgilendirdi.
Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu bildirdi.
Karabük'ün Yenice ilçesinde görülen nesli tehlike altındaki vaşak, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından Doğu Karadeniz’de 2024 yılı yaş çay sezonu açıldı. Çay alım sezonunun açılması ile birlikte çay üreticileri de çay bahçelerine girerek çaylarını toplamaya başladı.
