Arsin'deki heyelan alanında çalışmalar devam ediyor
25.07.2023 - 19:09Trabzon'un Arsin ilçesinde heyelan meydana gelen bölgede temizlik çalışmaları sürüyor.
- 0
- 0
- 22802
Trabzon'un Arsin ilçesinde heyelan meydana gelen bölgede temizlik çalışmaları sürüyor.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, son olarak Tümosan Konyaspor forması giyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Adil Demirbağ ile anlaşma sağladı.
Rize'de ağaçta mahsur kalan karga, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Samsun'da 2 kişinin yaralandığı düğün konvoyuna silahlı saldırı düzenleyen 2 kardeş teslim oldu.
Rize'nin İkizdere ilçesinde yayla yolları için yapılan bakım çalışmalarına yöre halkı da 'imece' usulü ile destek verdi.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde deniz kenarında piknik yapan ailenin çantasına giren yılanı itfaiye ekipleri çıkarttı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 08.44'de Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 11,27 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Adana merkez başta olmak üzere Osmaniye, Mersin ve Kahramanmaraş'tan da hissedildi.
Trabzon’un Sürmene ilçesi açıklarında denizde ceset ihbarını değerlendiren polis ekiplerince yapılan incelemede cismin çadır olduğu tespit edildi.
Rize’de bıçakla 1 kişiyi öldüren ve 2 kişiyi yaraladıktan sonra gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.
Giresun'un Dereli ilçesi Gölobası ve Avşar yaylalarında yer alan buzul göller, kano ve trekking tutkunlarına ev sahipliği yapıyor.
Arsin ilçesinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi.
Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Rize’de meydana gelen bıçaklama olayında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Senegalli genç futbolcu Oumar Diouf'u kadrosuna kattı.
Sinop'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı.
Gümüşhane’de rögar borusuna düşen yavru kedi itfaiye ekiplerinin tırıvırılı çözümüyle düştüğü yerden çıkarıldı.
Samsun'un Atakum ilçesinde cenaze aracının çarptığı yaya, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Su kanalına düşen oğlunu kurtarmak isterken oğluyla boğulma tehlikesi geçiren baba, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Endonezya’nın Sulawesi Adası yakınlarında bir feribotun alabora olması sonucu 15 kişi hayatını kaybederken 19 kişiden de haber alınamıyor.
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali devam ediyor.
