Rize'de görevli memur ve akrabası denizde boğuldu
26.08.2023 - 20:24Rize'de görevli infaz koruma baş memuru Mustafa A. ve akrabası Hüseyin A. Trabzon'un Of ilçesinde girdikleri denizde boğuldu.
- 0
- 0
- 7019
Rize'de görevli infaz koruma baş memuru Mustafa A. ve akrabası Hüseyin A. Trabzon'un Of ilçesinde girdikleri denizde boğuldu.
Ordu'nun Gülyalı ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 2 kadın tedavi altına alındı.
Trabzon'un Of ilçesinde denize giren 2 kişi boğuldu.
Artvin’de Cankurtaran Tünelinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize'de şiddetli yağıştan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu.
Trabzon, Giresun ve Ordu'da tekne ve av ekipmanlarının bakımlarında sona yaklaşan balıkçılar "Vira Bismillah" diyerek denize açılacakları günü bekliyor.
Rize’nin Çayeli ilçesinde 11 evin boşaltılmasına neden olan heyelan havadan görüntülendi.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde etkili şiddetli yağış nedeniyle 28 kişinin yaşadığı 11 ev tahliye edildi.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'dan stoper hattına takviye. Karadeniz temsilcisi Macar futbolcu Attila Mocsi ile anlaşma sağladı.
Rize’nin Çayeli ilçesinde etkili olan sağanak, sel ve heyelana neden oldu. Boş 1 ev yıkıldı, park halindeki 1 araç sürüklendi, 8 ev tedbir amacıyla boşaltılıp, 24 kişi de tahliye edildi.
Rize’nin dünyaca ünlü turizm merkezi olan Ayder Yaylasında bulunan eski bir binada yangın çıktı.
Rize'de sabah saatlerinde etkisini artıran şiddetli yağışın ardından yol çöktü.
Artvin'in Hopa ilçesinde otomobilin çarptığı 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası 8 ev tedbir amacıyla boşatıldı, 24 kişi bulundukları yerden tahliye edildi.
Trabzon’un Çaykara ilçesinde göl çevresinde elektrikli golf aracıyla gezinti yaparken aracın kontrolünü kaybeden Arap çift, Uzungöl’e düştü. Kazada karı koca çift yaralandı.
Rize’de derede akıntıya kapılan Zeyd Taha Sayan (10) ile onu kurtarmak için suya atlayan babası Beşir Sayan (44) boğulma tehlikesi geçirdi. Baba ve oğlu, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.
Artvin'de otomobilin Çoruh Nehri'ne düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2’si ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.
