Amasya’da kenevir yetiştiren bir şüpheli tutuklandı
28.05.2024 - 15:15Amasya'nın Merzifon ilçesinde kenevir yetiştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
- 0
- 0
- 2035
Amasya'nın Merzifon ilçesinde kenevir yetiştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Türkiye'ye kaçak yolla giren Afgan uyruklu 5 kişiyi Rize'den İstanbul'a götüren 2 göçmen kaçakçısı Samsun polis tarafından yakalandı.
Gümüşhane'de üniversite öğrencileri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi'nin (UMKE) katılımıyla uçak kazası tatbikatı gerçekleştirildi.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bir yatak fabrikasında çıkıp klima ve sünger fabrikalarına da sıçrayan yangın kontrol altına alındı.
İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen, FETÖ'nün güncel öğrenci yapılanmasına yönelik operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunda Çaykur Rizespor formasıyla en çok süre alan futbolcu Ibrahim Olawoyin oldu.
Çaykur Rizespor'da bu sezon Trendyol Süper Lig'de en fazla gol sevinci yaşayan isim Dal Varesanovic oldu.
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin, Mersin ve Kocaeli'de gerçekleştirdiği operasyonlarda 1 milyar 22 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi.
Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu bölücü terör örgütünün sözde Karadeniz açılım grubuna ait mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
Sinop'ta kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Giresun'daki uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.
Samsun'un Atakum ilçesinde, hakkında 22 yıl 5 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.
Bolu'da akaryakıt istasyonunda çıkan yangın hasara neden oldu.
Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki yatak fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.
Samsun’un Bafra ilçesinde bir araçla havaya ateş açıp, olay yerinden kaçan 3 şüpheli yakalandı.
Bolu'da iki gurup arasında çıkan kavgada bacağından bıçaklanan kişi tedavi altına alındı.
Sinop'un Boyabat ilçesinde otomobilin devrildiği kazada iki kişi yaralandı.
Çaykur Rizespor’un 4 futbolcusu ülkelerinin milli takım aday kadrolarına çağrıldı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde, elektronik eşya çaldıkları iddia edilen firma çalışanı 3 kişi gözaltına alındı.
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında geçen yıl 1144 ton sigara ve 515 ton tütüne el konulmasını sağladı.
