Afet bölgelerinde manevi destek verecek kadınlar eğitimlere başladı
30.12.2024 - 19:07Diyanet Vakfı (TDV) Ordu Şubesi bünyesindeki arama kurtarma ekibine dahil olan 22 gönüllü kadın afet bölgelerinde manevi destek verecek.
- 0
- 0
- 1327
Diyanet Vakfı (TDV) Ordu Şubesi bünyesindeki arama kurtarma ekibine dahil olan 22 gönüllü kadın afet bölgelerinde manevi destek verecek.
Ordu’nun Akkuş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü.
Artvin'in Arhavi ilçesinde bir depoda çıkan yangın hasara yol açtı.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 7'si tutuklandı.
Artvin'de farklı suçlardan aranan 59 şüpheli yakalandı.
Çorum'un Alaca ilçesinde kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, eşi yaralandı.
spanya Ligi (LaLiga) ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler, çocukluğundan bu yana futbol sevgisiyle yoğrulan torununun başarılarını Bolu'nun Mengen ilçesindeki evinde televizyon başında takip ediyor.
Sultangazi'de 20 gün önce kaybolan kişinin cesedi, taş ocağı yanındaki arazide bulundu
Kocaeli'de girdiği aracın motor kısmında 13 kilometre yolculuk yapan yavru kedi itfaiyenin çabaları sonucu kurtarıldı.
Çankırı’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda onlara litre kaçak alkol ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
- Bursa'da otobanda yolun karşısına geçmek isteyen şahsa tır çarptı. Tırın altında kalarak sürüklenen şahıs hayatını kaybetti.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir iş yerinden 25 bin TL değerinde giyim eşyası çalan yabancı uyruklu şahıs suçüstü yakalandı.
Antalya’da aracı ile birlikte falezlerden denize düşen şahsı arama çalışmaları sırasında ekipler denizde başka bir kişinin cansız bedenini buldu.
Çorum'un Alaca ilçesinde polis tarafından kaz dövüştürülen yere yapılan baskında 70 şahsa 7 bin 216'şar TL cezai işlem uygulandı.
Mersin’in Erdemli ilçesinde kar görmek için yaylaya çıkan vatandaşların araçları, geri dönüşte yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaldı.
Kastamonu Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (KADASK), 2024 yılında 48 farklı etkinlik gerçekleştirdi.
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları Kliniğinden Prof. Dr. Safa Barış, lenf bezi ve bademciği olmayan çocukların doğuştan bağışıklık kusuruna neden olan "LTBR eksikliği" hastası olabileceğini bildirdi.
Çorum'un İskilip ilçesinde oyuncak bebeğin içine sakladıkları uyuşturucu maddeyle yakalanan 8 kişi gözaltına alındı.
Erzurum'da 3 gün önce ailesinin kayıp ihbarı yaptığı öğretmenin cesedi, Karasu Nehri’nde bulundu.
5 Temmuz Şehitler Köprüsü, araç yangını dolayısıyla çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.
