Bıçakla öldürdüğü kişinin cesedini evin bodrumunda saklayan şüpheli yakalandı
11.03.2025 - 14:47Samsun'un Canik ilçesinde, bıçakla öldürdüğü kişinin cesedini bir evin bodrumunda saklayan şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 1463
Samsun'un Canik ilçesinde, bıçakla öldürdüğü kişinin cesedini bir evin bodrumunda saklayan şüpheli gözaltına alındı.
Çaykur Rizespor, bu sezon Trendyol Süper Lig'de öne geçtiği müsabakalarda 13 puan bıraktı.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Antalya'da kısa süre önce evlenen ve düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni, 26 yaşındaki hemşire eşini çok sayıda satır darbesi ile öldürdü. Kendisine de zarar veren tıp teknisyeni hastaneye kaldırıldı.
Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Gümüşhane'de bağırsaklarında uyuşturucu madde tespit edilen İran uyruklu şüpheli tutuklandı.
Ordu'da yolcu otobüsünün bagajında 1 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir evin bacasında çıkan yangında maddi hasar oluştu.
Bakanlık ekiplerince bu dönemde 85 bin 238 gerçek ve tüzel kişi denetlendi, 17 bin 395 firmaya ceza uygulandı.
Samsun’un Canik ilçesinde uzaklaştırma kararı bulunan eşi E.D.’yi evine gidip döven Eyüp D. (39), tutuklandı. Şüpheli adliyeye sevki sırasında gazetecilere, “Çekin, karımı öldürmedim ama öldüreceğim yakında” dedi.
Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen heyelanda 2 katlı ev, yapı bütünlüğü bozulmadan yaklaşık 50 metre sürüklendi.
Rize’nin Pazar ilçesinde girdikleri 3 katlı villada bir süre kalan şüpheliler, garajdaki elektrikli aracın parçalarını söküp çalarak evi ateşe verdi.
Sinop'un Gerze ilçesinde, taksiyle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Samsun'un Terme ilçesinde tarımsal üretime ciddi zarar veren kahverengi kokarca ile mücadele kapsamında, ilaçlama çalışması başlatıldı.
Samsun'un merkez Atakum ilçesinde oyun salonunda kumar oynayan 36 kişiye 332 bin 832 lira idari ceza uygulandı.
Çorum'da park halindeki araçlar kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çizildi.
Sivas’ta devrilen süt yüklü tırın sürücüsü hayatını kaybetti.
Bolu’da aracına çakar takan sürücüye trafik polisleri tarafından 138 bin lira ceza kesildi.
Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belirlenen program kapsamında şehrin çeşitli noktalarında küp taş ve kaldırım tamiratı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Artvin'in Ardanuç ilçesinde yol kenarında yaralı bulunan puhu, tedavi altına alındı.
