Yabancı uyruklu şahıslara yönelik uygulama yapıldı
04.04.2025 - 16:42Bolu'da yabancı uyruklu şahıslara yönelik uygulama yapıldı.
- 0
- 0
- 1436
Bolu'da yabancı uyruklu şahıslara yönelik uygulama yapıldı.
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında, 5 Nisan Cumartesi günü, saat 13.30'da sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, rakibiyle 24. kez kozlarını paylaşacak.
Konya’da dünür olduğu belirtilen iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle bitti. Tabancayla dünürünü öldüren şahıs ise ölen şahsın oğlu olduğu belirtilen şüpheli tarafından öldürüldü.
Çorum'da daha çok erkeklerin tercih ettiği "kaynakçı operatörlüğü" eğitimini başarıyla tamamlayan 15 kadın meslek sahibi oldu.
İzmir'den sonra Türkiye'nin açılan 2. lunaparkı olan Samsun Lunaparkı, imar planında ‘yeşil alan olması ve ruhsatının bulunmaması' nedeniyle kapanıyor.
Düzce'de bayram trafiği tedbirleri kapsamında 84 personelin görev yaptığı 8 ayrı uygulama noktasında 19 bin 264 araç denetlendi.
Giresun Üniversitesi tarafından TÜBİTAK desteğiyle yürütülen proje kapsamında daha iyi sonuçlar elde edilebilen yapay zekaya dayalı yeni "sinir ağı yazılımı" geliştirildi.
Artvin'in Kemalpaşa ilçesinden, saklandıkları tır dorsesinde yurt dışına kaçmaya çalışan aralarında cinayet zanlısının da bulunduğu 3 kişi yakalandı.
Bolu'da soba kaynaklı çıkan yangında 2 katlı ahşap ev küle döndü.
Karadeniz'de balıkçılık faaliyetlerinin yoğun olarak yapıldığı kentlerin başında gelen Sinop'ta balıkçılar, 15 Nisan'da sona erecek balık avı sezonunu mutlu kapatıyor.
En son 3 bin 168 dolara ulaşarak rekor kıran ons altın, ABD'nin gümrük tarifeleri ile ekonominin şahlanacağı beklentisiyle 3 bin 103 dolara geriledi. Yurt içinde gram altın ise 3 bin 491 TL'den işlem görüyor.
Rize'de Bugün: 4 Nisan 2025 cuma günü neler olacak?
Sanatçı Uğur Işılak, Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarının (KARDEMİR) temelinin atılışı ve Karabük'ün kuruluşunun 88. yıl dönümü kapsamında konser verdi.
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'ne 78 işçinin alınması için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.
Çorum'un Alaca ilçesinde, 2 sene önce kanserle olan yaşam mücadelesini kaybeden 19 yaşındaki Selin Şahin'in adını yaşatmak için babası tarafından yaptırılan okulda sona geldi. Okulda incelemelerde bulunan Vali Ali Çalgan, hayırsever aileye teşekkür etti.
Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Onur Akpınar, temel yaşam desteği konusunu herkesin bilmesi gerektiğini belirterek, "Kalp krizi geçiren bir kişiyi kontrol edip nabız olmadığını görünce hemen kalp masajı yapılmalı. Dakikada yüz defa hızlı bir şekilde kalp masajı yapmak hayat kurtarır" dedi.
Gözlük numarası sıkça değişiyorsa dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyaran Doç. Dr. Efekan Coşkunseven, "Puslu ya da bulanık görme varsa katarakt varlığından şüphelenilebiliyor" dedi. Katarakt ve robot destekli katarakt tedavileri hakkında bilgi verdi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla başlatılan ekonomik boykot, Rize’de farklı tepkilere neden oldu.
Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde yapımı tamamlanan Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete başladı.
Sinop'ta, ATV aracıyla drift yapan sürücüye 46 bin 392 lira trafik cezası kesildi.
