Espiye'de kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
28.04.2023 - 14:35Espiye Kaymakamı Taner Tengir, "Espiye Kitap Okuyor" yarışmasında en çok kitap okuyan 12 öğrenciyi ödüllendirdi.
- 0
- 0
- 763
Espiye Kaymakamı Taner Tengir, "Espiye Kitap Okuyor" yarışmasında en çok kitap okuyan 12 öğrenciyi ödüllendirdi.
Rize'de 17-18 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi simülasyon çalışmaları tamamlandı.
TRT Rize Muhabiri Meryem Özdemir Şişman'ın ağabeyi hayatını kaybetti.
CHP Rize milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız Cumhuriyet meydanındaki Belediye Tesislerinde gazetecilerle bir araya geldi.
Samsun'da hafif ticari aracın devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
Samsun'un Tekkeköy ilçesinde araziye devrilen otomobildeki 1 kişi öldü, sürücü ise yaralandı.
Trabzon Dumlupınar İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencilerinin ‘Paylaş ki Çoğalsın’ mottosuyla başlattığı ‘Askıda Ekmek’ kampanyası büyük destek gördü.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Biz dedik ki 3 bin anaokulu yapacağız bir yılda. Dediler ki 'mümkün değil', Allah'a şükürler olsun her 'mümkün değil' diyeni yanılttık, bir yıl içerisinde 3 bin değil, 6 bin 4 tane anaokulu yaptık." dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bu ülke 2023'te başlayan yeni yüzyılda Allah'ın izniyle bu tür tesislerin çok daha fazlasını elde edecek. Böylelikle gıdada, içme suyunda, ulaşımda, sağlıkta, eğitimde, emniyette, adalette aklınıza gelecek her alanda normları yukarılara çıkartmış bir Türkiye'yi hep birlikte inşallah inşa etmeye devam edeceğiz." dedi.
Rize Vali Yardımcısı Sedat Sezik, yeni görev yerine atandı.
Rize'de lise öğrencileri tarafından her yıl geliştirilerek hazırlanan insansız su altı aracı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Teknofest finalinde yarışacak.
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Taşova ilçesinde lise öğrencilerinin yaptığı "Alpaslan" isimli elektrikli otomobili inceledi.
Rize'de Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 58 bin 326 öğrenci eğitim ve öğretim yılının ikinci ara tatilinin ardından dersbaşı yaptı.
Ticaret Bakanlığı, "ALO 136 Gümrük Muhafaza İhbar Hattı"na vatandaşlardan gelen bildirimler sayesinde geçen yıl 46 milyon liralık kaçak eşyaya el koydu.
Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması bekleniyor.
Gümüşhane'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Of Halk Eğitim Merkezi ilkokul folklor ekibindeki 3. sınıf öğrencileri, depremzede çocuklar için kumbaralarını bozarak anlamlı bir bağışa imza attı.
Amasya'da bir köy yolunda otomobilin uçuruma devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.
Beyin ölümü gerçekleşen akranının bağışladığı kalple yaşama dönen, ardından Kahramanmaraş'ta depremi atlatan 16 yaşındaki Çağatay Şahan, yeni bir hayata başladı. Kayseri'de beyin ölümü gerçekleşen akranının bağışladığı kalple yaşama dönen, ailesiyle 6 Şubat depremlerini atlatan 16 yaşındaki Çağatay Şahan, yeni bir hayata başlamanın mutluluğunu yaşıyor.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite bünyesinde istihdam etmek üzere farklı kadrolarda ve unvanlarda 33 kişilik personel alacağını açıkladı.
