Türkiye Çevre Haftası 'Sıfır Atık' Temasıyla Kutlanacak
30.05.2022 - 16:301-7 Haziran'da kutlanacak Türkiye Çevre Haftası'nda, ülke genelinde eş zamanlı olarak "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü" düzenlenecek.
- 0
- 0
- 841
1-7 Haziran'da kutlanacak Türkiye Çevre Haftası'nda, ülke genelinde eş zamanlı olarak "81 İlde 81 Milyar Adım Çevre Yürüyüşü" düzenlenecek.
TOKAT İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Polis Bahar Pikniği'nde yapılan halat çekme yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.
TOKAT'ta Osman Paşa Konağı Butik Uygulama Oteli'nde, Tokat'ın yöresel lezzeteri tanıtıldı. Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, "Tokat Türk mutfağının da önemli bir parçasını teşkil ediyor" dedi.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Şükrü Cevahir'in başkanlığında gerçekleştirildi.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Taner Yelkenci, Rize-Artvin Havalimanı'nın kent için çok önemli ve kıymetli olduğunu belirtti.
AK Parti Rize İl Başkan Vekili Yunus Çoruh, 27 Mayıs'ın yıl dönümünde, her türlü vesayete karşı mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.
RECEP Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Azerbaycan’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali TEKNOFEST'te yerini aldı.
Uşak'ta, tezhip kursunda aldığı çizim ve boyama eğitimi ile kendisini geliştiren 25 yaşındaki Hüseyin Özçelik, kuru çınar yapraklarını çeşitli motiflerle süslüyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca "Beyoğlu Kültür Yolu Festivali" kapsamında düzenlenen konserlerden sergilere, söyleşilerden film gösterimlerine, çocuk atölyelerinden açık hava konserlerine geniş yelpazede çok sayıda etkinlik sanatseverlerle buluşacak.
Rize'de "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında düzenlenen etkinlikte, katılımcılara yöresel yiyecekler ikram edildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, “Türkiye büyük, güçlü bir ülke. Hem dış ilişkiler bakımından hem de ülke içerisinde sağladıkları imkanların halkımızın hizmetine sunumu anlamında çok büyük bir hassasiyet içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Rize'de 63 yaşındaki Fatma Balcı'nın kalbindeki tümör, kentte ilk kez gerçekleştirilen meme altı küçük kesi yöntemi ile alındı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Türkiye'nin büyüklüğü tarihten aldığı sinerji ve sağladığı değerler itibariyle bu coğrafyada dik ve güçlü duruşu hem ülkemiz açısından son derece kıymetli ve hem de dünya barışı açısından insanlığın kazanımı olarak tarihe geçecek kıymettedir." dedi.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
ZONGULDAK'ın Kilimli ilçesinde ayağının kırılması nedeniyle barınağa alınan sokak köpeğin tedavisini sağlayan tarih öğretmeni Doğan Yıldız (24), köpeğin barınağa dönmemesi için sosyal medyadan sahiplendirme ilanı paylaştı. Londra’da yaşayan Kirsty Lucas ilanı görerek köpeği sahiplendi.
RECEP Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), 67 projesiyle 2021 yılı 2’nci döneminde Türkiye’de 15’inci oldu.
RİZE’nin İkizdere ilçesinde bir taş ocağı şantiyesinde freni patlayan kamyonun çarptığı su tankerinin üzerine devrildiği güvenlik kulübesinde görevli Enver Demirci (32) hayatını kaybetti, Yunus Aksu (28) ve Samet Öztürk (29) ile tanker şoförü Dursun Yılmaz (49) yaralandı.
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından organize edilen 30 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Gençlik Festivali’nde Manga gurubu konserinin yanı sıra birbirinden eğlenceli etkinlikler ve söyleşiler düzenlenecek.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Gürcistan Parlamentosu Ilia Çavçavadze Milli Kütüphanesi arasında sosyal, kültürel ve bilimsel iş birliği protokolü imzalandı.
Rize'de '10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası' kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı'nda 'Temsili Askerlik Uygulaması' düzenlendi.
